Al 14-lea general rus eliminat de ucraineni. Presa de la Moscova confirma decesul generalului Roman Kutuzov, comandantul Regimentului 5 de arme combinate al Rusiei

externe

Generalul-maior rus Roman Kutuzov a fost ucis in estul Ucrainei, informeaza duminica un jurnalist din presa de stat de la Moscova, intr-o postare pe Telegram. Este al 14-lea general rus care a fost eliminat in razboiul din Ucraina.

Stirea reporterului de televiziune Aleksandr Sladkov nu precizeaza cand si unde si-a pierdut viata generalul. Pe mai multe conturi de Twitter se afirma insa ca acesta a fost eliminat in Donbas, langa Mikolaiv.

Citeste si: Al 13-lea general rus ucis in Ucraina. El se afla intr-un SU-25 care a fost doborat duminica in Luhansk. Subordonati: „Cerul ii ia pe cei mai buni, astazi te-a luat pe tine”

Fortele ruse si-au intensificat atacurile pentru ocuparea orasului Severodonetk din Donbas, in estul Ucrainei, una din tintele importante dupa ce nu au reusit sa ocupe Kievul la inceputul razboiului.

Rusia considera decesele soldatilor secret de stat chiar si in timp de pace, mentioneaza Reuters. Bilantul oficial pierderilor din Ucraina nu a mai fost actualizat din 25 martie, cand Moscova a anuntat moartea a 1351 de soldati de la inceputul asa-numitei „operatiuni militare speciale”, denumirea folosita de rusi pentru invazia declansata in 24 februarie.

Mai mult despre:

Comentarii: