Al Pacino, obligat de instanta sa-i plateasca mamei celui mai mic fiu al sau o pensie alimentara lunara de 30.000 de dolari

externe

Al Pacino, pensie alimentara, copil

Al Pacino a fost de acord sa-i plateasca mamei fiului sau cel mic 30.000 de dolari pe luna ca pensie alimentara pentru copil, potrivit unor documente obtinute de TMZ.

Actorul in varsta de 83 de ani si-a socat fanii atunci cand s-a aflat ca a devenit tatal unui fiu cu iubita sa de 29 de ani, Noor Alfallah, in luna iunie a acestui an. Acum, cei doi au ajuns la un aranjament financiar cu privire la copilul lor, desi se crede ca sunt inca implicati romantic.

Publicatia a relatat ca Pacino va incepe prin a plati 110.000 de dolari in avans si apoi 30.000 de dolari pe luna ca pensie alimentara de baza pentru copil, desi suma ar putea sa creasca cu 90.000 de dolari la sfarsitul anului.De asemenea, el va pune 15.000 de dolari pe an intr-un fond de educatie pentru fiul lor, Roman.

Alfallah a depus anterior o petitie in septembrie pentru a determina relatia parentala dintre ea, Pacino si copil. Tanara a cerut, de asemenea, ca actorul sa ii plateasca taxele legale si costurile de judecata.

Pacino mai are alti trei copii: Julie, in varsta de 33 de ani, cu Jan Tarrant, si gemenii Anton si Olivia, in varsta de 22 de ani, cu Beverly D’Angelo.El nu a fost niciodata casatorit. Actorul ar fi fost surprins ca a fost tatal unui copil cu Alfallah din cauza unei afectiuni medicale pe care o are si care provoaca infertilitate. Se crede ca Pacino ar fi cerut un test de paternitate, care a confirmat intr-adevar ca copilul este al lui.

Desi nu se astepta la asta, Pacino se pare ca a fost fericit ca mai are un copil. „Este foarte special. Intotdeauna a fost. Am multi copii. Dar acesta este cu adevarat special venind in acest moment”, a spus el.

Anterior,  Alfallah a avut relatii cu solistul Rolling Stones, Mick Jagger, si cu investitorul miliardar Nicolas Berggruen. O sursa a declarat pentru publicatie ca Alfallah „se intalneste mai ales cu barbati mai in varsta foarte bogati”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: