politica

Al treilea candidat la sefia USRPLUS: „Abia astept sa ii concurez pe Dan Barna si Dacian Ciolos, le arunc manusa sa facem dezbateri reale”

Irineu Darau, senator USRPLUS de Brasov, a anuntat joi ca isi depune candidatura pentru sefia partidului. Este al treilea candidat, ceilalti doi fiind Dacian Ciolos si Dan Barna.

”Eu, astazi, imi anunt ferm candidatura la presedintia USR PLUS. Vin din filiala USR Brasov, am condus aceasta filiala mai bine de jumatate din existenta ei, este una dintre cele mai performante filiale din tara si vreau sa duc principiile aplicate in USR Brasov la nivelul intregului partid. (…) Abia astept sa ii concurez pe Dan Barnca si Dacian Ciolos, le arunc manusa sa facem dezbateri reale. (…) Voi fi un lider al unitatii, imi doresc un USR in care sa nu mai fie nicio diferenta intre fostii membri USR si fostii membri PLUS. Imi doresc, de asemenea, ca pana-n 28 august sa apara mai multi candidati”, a declarat Darau la Digi24.

”Vreau sa recentrez partidul catre fiecare membru. Nu vreau ca doar cei putini care sunt la conducere sa aiba dreptul sa aiba sanse la functii publice, sa aiba sanse la crestere pe termen lung. Fiindca avem un vot universal, ma bazez pe fiecare membru, ma voi adresa lor in urmatoarele doua luni si am incredere ca ma vor vota”, a mai spus Durau.

Darau a mai sustinut ca USRPLUS ca scazut in sondaje.

”Noi, ca partid, nu suntem in cel mai bun punct, scorul acum e aproape la jumatate fata de scorul nostru maxim si apropiat de cel din 2016. Dupa 4 ani, dupa o fuziune si dupa putina vreme la guvernare, e inadmisibil sa fim atat de jos”, a sustinut Darau.

”Voi fi un lider al unitatii, imi doresc un USR in care sa nu mai fie nicio diferenta intre fostii membri USR si fostii membri PLUS. Imi doresc, de asemenea, ca pana-n 28 august sa apara mai multi candidati” a conchis Irineu Darau, senator USR PLUS.

Congresul USR PLUS va avea loc pe 2 octombrie.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja
Tags: irineu darau

Recent Posts

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

5 ore ago

Opt tari europene cer repatrierea refugiatilor sirieni

Cel putin opt state membre ale Uniunii Europene doresc sa fie create zone de securitate…

5 ore ago

DNA, nevoita sa dezminta minciunile AUR: Nicusor Dan nu este urmarit penal. „Atragem atentia asupra echilibrului in discursul public”

DNA a dezmintit, vineri seara, afirmatiile candidatului AUR la Primaria Capitalei, MIhai Enache, conform caruia…

O oră ago

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

4 ore ago