Alarma la metrou: din cauza unei acumulari de gaze, mai multi angajati METROREX au ajuns la spital intoxicati

news

acumulare de gaze, Metrou, angajati, spital, intoxicati

Miercuri, o acumulare de gaze la metroul din Bucuresti a cauzat stari de rau in randul mai multor angajati si agenti de paza.

Incidentul a avut loc noaptea trecuta la statiile de metrou Constantin Brancusi si Raul Doamnei, unde patru angajate si trei agenti de paza au acuzat simptome de intoxicatie. O casiera a fost transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Simptomele de rau au aparut initial la angajatele de la statia de metrou Constantin Brancusi. Ulterior, aceleasi simptome au fost raportate si de angajatele de la statia Raul Doamnei. In total, patru angajate si trei agenti de paza au fost afectati, prezentand stari de ameteala si greata.

O casiera a fost transportata la spital, unde medicii i-au confirmat ca a fost intoxicata cu gaze. Celelalte persoane afectate au primit ingrijiri la fata locului si se afla in afara oricarui pericol.

„In dupa-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat in statiile de metrou Constantin Brancusi si Raul Doamnei a sesizat un ‘miros intepator’. Ca urmare a acestei constatari, Metrorex a anuntat organele competente pentru a analiza situatia si a lua masurile necesare.

La fata locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), care au efectuat masuratori cu aparatele portabile. In urma acestor masuratori, ISU nu a dispus masuri care sa aiba impact in transportul public de persoane.

Metrorex doreste sa asigure publicul ca zona este in continuare monitorizata atent, iar sistemul de ventilatie functioneaza in parametri optimi. Siguranta calatorilor si a personalului ramane prioritatea noastra principala”, a anuntat Metrorex.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: