Alba ca Zapada va fi interpretata de o actrita metisa intr-un nou film produs de Disney: „Puterea, inteligenta si optimismul sau vor deveni o parte integranta a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”

externe

Disney a anuntat marti ca tanara actrita metisa Rachel Zegler o va interpreta pe Alba ca Zapada in versiunea live-action a celebrului desen animat din 1937, un inceput de cariera extrem de promitator pentru cea care va juca de asemenea primul sau rol in film in remake-ul „West Side Story”, asteptat in luna decembrie, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Cu o mama columbiana si un tata polonez, Rachel Zegler, in varsta de 20 de ani, a fost selectata la 17 ani pentru a juca rolul Mariei in „West Side Story”, de Steven Spielberg, pentru care echipa de productie a audiat peste 30.000 de candidati.

Echipa a fost deosebit de impresionata de vocea tinerei, care s-a remarcat deja in numeroase productii locale de musicaluri din New Jersey, orasul unde s-a nascut.

„Abilitatile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul acestei noi versiuni a „Albei ca Zapada” („Snow White and the Seven Dwarfs”), citat intr-un mesaj trimis AFP de un purtator de cuvant al Disney.

„Puterea, inteligenta si optimismul sau vor deveni o parte integranta a acestei redescoperiri a bucuriei clasicului basm Disney”, a explicat cineastul, cunoscut pentru „The Amazing Spider-Man” (2012) si „The Amazing Spider-Man: A Hero’s Fate” (2014).

Productia filmului va incepe in 2022, a precizat Disney. „Snow White and the Seven Dwarfs” este o adaptare a unei povesti a fratilor Grimm, doi lingvisti germani care au publicat prima versiune in 1812.

Alegerea unei actrite metise pentru a o interpreta pe cea care a fost, in 1937, prima eroina a unui film Disney, este un nou semn de deschidere din partea studioului, mult timp acuzat ca a ales in special personaje principale albe in productiile sale.

Cvasi-necunoscuta publicului larg, Rachel Zegler va avea unul dintre cele mai mediatizate debuturi in cariera din istorie – pe langa aparitiile din „Snow White” si „West Side Story”, actrita urmand sa joace si in „Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la „Shazam!”, asteptata pentru 2023.

Mai mult despre:

Comentarii: