ALDE planuieste sa-i FURE partidul Monicai Macovei. Se ia in calcul absorbtia M10

actualitate

Europarlamentarul Monica Macovei nu poate fi nici macar un partener de discutie pentru ALDE, a declarat, joi, pentru AGERPRES, copresedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor Daniel Constantin.

Constantin a precizat ca reprezentanti ai ALDE au avut discutii cu un grup de tineri din M10, care s-au ‘dezis’ de Monica Macovei, in vederea incheierii unui protocol privind sustinerea candidatilor Aliantei Liberalilor si Democratilor.

„Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine si nici pentru ALDE nici macar un partener de discutie. Au fost cateva discutii pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de doamna Macovei si care, se pare, sunt reprezentantii legali ai partidului si vor sa treaca, fie cu tot partidul, fie individual la ALDE.

Acestea au fost discutiile pe care le-am avut, atat si nimic mai mult. S-a discutat despre posibilitatea de a incheia un protocol privind sustinerea candidatilor ALDE si, dupa aceea, eventuala absorbtie”, a spus Constantin.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: