Alegator PSD, fericit in fata Rovanei Plumb: „PSD ne-a dat spitale, cresuri de copii, toate a fost bune in  comune” – Video

politica

Rovana Plumb s-a aflat duminica la Ziua comunei Petresti, in judetul Dambovita. Un alegator PSD a tinut sa ii spuna cat de multumit este de Guvernarea PSD, care „ne-a dat spitale si cresuri”.

„Noi suntem pesedisti de cand a fost domnul Iliescu. Nu ne-am retras din PSD, am fost multumiti de PSD: ne-a dat spitale, cresuri de copii, toate a fost bune in  comune. Asfaltul, spitale”, a declarat pensionarul.

„Asta este prun Programul National de Dezvoltare”, si-a recitat Plumb poezia.

Rovana Plumb a tinut apoi, in discursul sustinut in fata satenilor, sa scoata in evidenta contributiile majore ale lui Liviu Dragnea.

„A fost pus in aplicare Fondul de Dezvoltare si Investitii, un nou program strategic asumat de catre PSD si Liviu Dragnea, cu o alocare pentru 2019 de 5 miliarde de lei pentru a fi la dispozitia tuturor primarilor in asa fel incat sa poata sa faca investitii prioritare: retele de gaze, curent, apa, drumuri, spitale, dispensare, scoli, gradinite. Acest program vine in completarea Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL) care a fost lansat in 2012 de catre Liviu Dragnea, fiind un mare succes pentru Romania in materie de infrastructura.

PNL prin liderii si parlamentarii sai vrea sa blocheze acest program, dovedind inca o data ca nu are legatura cu Romania reala!

Va spuneam ca PSD este singurul partid care promoveaza o Romanie puternica in Europa! O Romanie puternica va spune stop dublului standard!

Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor! Autoritatile au demarat ample actiuni pentru ca nimic nesanatos sa nu ajunga pe mesele romanilor. Vrem sa fim o tara de prima clasa in Uniunea Europeana, nu o tara de mana a doua! Vrem ca toti copiii din Romania sa manance hrana sanatoasa si pensionarii sa fie tratati cu medicamente de cea mai buna calitate. Nu suntem cu nimic mai prejos decat alte natiuni si e cazul sa incepem sa aratam tuturor acest lucru!”, le-a spus Plumb taranilor.

Mai mult despre:

Comentarii: