„Alegatorii n-au vazut ca ne-am schimbat”. Agresivul Simonis, explicatie pentru rusinoasa infrangere a PSD in Timis

politica

Presedintele PSD Timis, deputatul Alfred Simonis, sustine ca PSD a obtinut un scor atat de mic in judet pentru ca „am avut prea putin pentru a arata oamenilor ca ne-am schimbat, ca nu mai apartinem trecutului”. Simonis s-a remarcat insa in ultimele luni printr-un discurs extrem de agresiv, intesat de numeroase fake news.

„Orice proiect pe care vrei sa-l intreprinzi are nevoie de timp. Am avut prea putin pentru a arata oamenilor ca ne-am schimbat, ca nu mai apartinem trecutului si ca am inteles sa facem o altfel de politica. Ii felicit pe castigatorii acestor alegeri, Dominic Fritz si Alin Nica. Increderea acordata de alegatori ii obliga si la performanta in administratie, iar asteptarile sunt mari!

De cealalta parte, ii felicit pe Calin Dobra si pe Voichita Lazureanu, colegii nostri alaturi de care am luptat pentru fiecare vot si in care ne-am pus speranta. Energia lor ne-a mobilizat si vom merge mai departe pe drumul nostru cu munca si stradanie, cu candidati valorosi si cu acelasi gand neabatut de a face politica cu principii”, a sustinut Simonis pe Facebook.

Noul presedinte al Consiliului Judetean Timis este liberalul Alin Nica, potrivit rezultatelor partiale la alegerile locale. Nica a obtinut 38,35% din voturi. Pe locul al doilea s-a situat candidatul USR, Cristian Mos, iar pe locul al treilea, actualul presedinte, social-democratul Calin Dobra. PSD Timis este condus de galagiosul deputat Alfred Simonis.

Candidatul PNL la Consiliul Judetean Timis, Alin Nica, a obtinut, potrivit rezultatelor partiale la alegerile locale, 38,35% din voturile alegatorilor din Timis.

Totodata, PNL a obtinut cel mai mare numar de consilieri judeteni in Timis. Liberalii au reusit sa adune 33,34% din voturi, in vreme ce USR a obtinut 20,23%.

Rezultate partiale:

PNL – 33,34%
USR – 20,23%
PSD – 14,05%
Pro Romania – 7%
ALDE – 3,82%
PMP – 3,44%
UDMR – 3,42%
Cristian Brancovan – 1,94%
PV – 1,54%
PER – 1,47%
Alianta pentru Unirea Romanilor – 1,01%
PRM – 0,93%
Partidul RE: START: 0,78%
Partidul Republican – 0,71%
PNTCD – 0,32%
Partidul BUN: 0,13%

Alin Nica – PNL: 38,35%
Cristian Mos – USR: 18,97%
Calin Dobra – PSD: 17,76%
Adrian Pau – Pro Romania: 4,23%
Titu Bojin – ALDE: 3,47%
Cristian Brancovan – Independent: 3,38%
Cornel Samartinean – PMP:3,21%
Zoltan Marossy – UDMR: 2,49%
Ioan Romosan – PV:1,65%
Gabriel Toie – Partidul Republican: 0,81%
Marian Mayer – PRM: 0,79%

Comentarii: