ALEGERI ANTICIPATE. „Avem nevoie de un nou Parlament, cu o noua legitimitate” – solicitarea PNL dupa votul in cazul Sova

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, ”PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014”.

”Ceea ce s-a intamplat, astazi, este o sfidare a romanilor, a justitiei, a statului de drept. Astazi, PSD si Victor Ponta au orchestrat, in dispret total fata de cetatenii Romaniei, o piesa noua, de natura procedurala, cu aceeasi intentie: blocarea justitiei. E inca o lectie prin care Victor Ponta ne arata ca nu vom fi niciodata, nici noi, nici romanii, egalii PSD”, se precizeaza intr-un comunicat de presa semnat de Alina Gorghiu.

”PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014”, a anuntat Alina Gorghiu.

Ea precizeaza ca singura diferenta intre votul in cazul lui Sova si Valcov este ca ”cel din urma a ales o cale demna”.

”Prin votul senatorilor PSD, Victor Ponta arunca in aer credibilitatea unei tari intregi, pentru a nu pierde puterea, Palatul Victoria. Votul de astazi confirma ceea ce spunem de vreme indelungata: PSD este umbrela coruptiei, iar Victor Ponta manerul de care se agata toti cei care au probleme cu legea. Aceasta este integritatea PSD: mimeaza, in interior, un statut drept, dar raman aceiasi adversari ai statului de drept”, se mai precizeaza in comunicatul de presa al PNL.

Alina Gorghiu mentioneaza ca pentru ca toti sa fim egali in fata justitiei, si politicieni si cetateni, singura solutie este judecata romanilor, in cadrul alegerilor anticipate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: