ALERTA. Anuntul unei jurnaliste bine informate: „Exceptia Bombonica va fi admisa de CCR pe 6 iunie, Dragnea scapa de orice raspundere”

news

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu, atacata intens in ultima perioada atat de inculpatul Dan Andronic cat si de realizatorii Antena 3, afirma ca detine informatii potrivit carora CCR va admite exceptia ridicata de fosta sotie a lui Liviu Dragnea, Bombonica, privind abuzul in serviciu.

„Din informatiile mele, si de putine ori mi-am dorit mai tare ca ele sa fie gresite, pe 6 iunie CCR va admite exceptia Bombonica si nu numai Liviu Dragnea, ci si altii, toti cei acuzati de comiterea unui abuz in serviciu, vor fi scapati de orice raspundere”, scrie Ioana Ene Dogioiu pe ziare.com.

„Traim poate cele mai sinistre vremuri din 2004 incoace, penalii s-au pus cu batele pe statul de drept si pe aparatorii lui, controleaza institutiile cheie prin intermediul carora ma tem ca isi vor atinge scopul. Spre nenorocirea istorica a acestei tari. Sunt gata sa stinga luminitele”, adauga jurnalista.

Ioana Ene Dogioiu a fost acuzata de inculpatul Dan Andronic ca este ofiter acoperit, acuzatiile fiind preluate, luni seara, si de Mihai Gadea in emisiunea sa, „Sinteza zilei”.

„Inculpatul Andronic si inculpatii din grupul Basescu pe care-i reprezinta au lansat un atac furibund, beneficiind de sustinerea inculpatilor de la putere. E hora mare in usa puscariei.

Dan Andronic nu face dezvaluiri, ele presupun fapte si date certe care lipsesc. Inculpatul, pretins jurnalist, ceea ce nu a fost niciodata, lanseaza doar manipulari, intr-o combinatie abila de fapte deja cunoscute, care ar trebui sa valideze speculatii si minciuni, un paienjenis in care omul obisnuit foarte greu mai poate distinge si din care ramane doar cu gustul amar al unei mizerii sulfuroase generalizate. Acesta si este scopul.

Andronic arunca petardele si pune mizerie in ventilator, iar pe fondul derutei generale, altii, cu puterea in mana, dau loviturile letale. Si la cat de intensa este operatiunea de imagine, ma tem ca urmeaza lovituri grele”, a explicat jurnalista.

Astazi, Dragnea se afla din nou la Curtea Suprema, unde este judecat pentru abuz in serviciu.

Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Desi patru inculpati din acest dosar si-au recunoscut vinovatia, pentru a beneficia de reducerea cu o treime a pedepselor, presedintele completului de judecata Stefan Pistol le-a respins acestora cererile de a fi judecati prin procedura simplificata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: