Grindeanu refuza sa demisioneze, intalnirea de marti cu Dragnea a fost cu scantei. Premierul lupta cu toate armele

politica

Premierul Sorin Grindeanu  si liderul PSD Liviu Dragea s-au intalnit marti pentru a discuta, din nou, schimbarile pe care conducerea PSD intentioneaza sa le produca in Guvern. Lui Grindeanu i s-a solicitat din nou demisia, pentru a treia oara in ultiome patru zile, insa si de aceasta data premierul a refuzat.

Potrivit unor surse din PSD citate de hotnews.ro, cei doi s-au intalnit dupa pranz, aceasta fiind cea de-a treia intalnire din ultimele zile in care seful PSD i-a cerut premierului sa demisioneze.

Premierul Sorin Grindeanu nu a mai mers la Parlament la ora 16.00 si nici Liviu Dragnea nu a fost vazut sosind la Camera Deputatilor, cei doi intalnindu-se la sediul din Baneasa al social-democratilor.

Intrevederea a durat cu putin peste doua ore, iar premierul a refuzat din nou sa demisioneze de la conducerea Guvernului, potrivit unor surse politice, mentioneaza si news.ro.

Grindeanu i-ar fi transmis azi lui Dragnea ca nu demisioneaza nici azi, nici maine, chiar daca forul de conducere al PSD, Comitetul Executiv (format in majoritate din fidelii lui Dragnea) ii va cere acest lucru.

Mai mult: Grindeanu i-ar fi spus lui Dragnea ca si daca PSD vrea sa inlocuiasca mai multi ministri sau ii va determina sa demisioneze, el va propune imediat inlocuitori pentru acestia.

In timpul discutiei, Dragnea nu ar fi facut nici o referire la o eventuala motiune de cenzura impotriva guvernului, ca solutie de ultima instanta pentru a scapa de premier.

Precedentele doua cereri de demisie i-au fost adresate fata in fata de Dragnea lui Grindeanu sambata seara si luni seara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: