ALERTA. Majoritatea PSD-ALDE a initiat un proiect de lege pentru a-i scapa de pedeapsa pe cei care au aprobat defrisarile ilegale

politica

Un deputat USR anunta ca majoritatea PSD-ALDE a initiat in Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor un proiect de lege care i-ar scapa de raspunderea penala pe cei care au inchis ochii la defrisarile ilegale.

„Am inceput azi, in comisia de agricultura, procesul de analiza si revizuire a legii 171/2010 pentru stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Mesajele de pana acum sunt pentru slabirea nivelului amenzilor si aducerea pedepselor catre adiminstrativ”, a scris deputatul USR Adrian Prisnel pe Facebook.

El a dezvaluit si unele dintre argumentele parlamentarilor Puterii: „Sa facem amenzile mici, ca sa poata fi platite” sau „Reprezentantul Garzii Forestiere propun amenzi de 10% din cuantumul actual”.

document

„Ce a inceput astazi in comisia de agricultura este echivalentul dezincriminarii abuzului in serviciu pentru defrisarile ilegale”, a mentionat apoi Prisnel.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: