ALERTA, politrucii si-au trimis trupele in Piata Universitatii. Scandare: „DNA si CSM, aceeasi mizerie”

news

Pentru a patra seara consecutiv, Piata Universitatii este blocata de protestatari. De data aceasta si-au facut aparitia si grupuri compacte care striga impotriva DNA, a justitiei si a  presedintelui Klaus Iohannis.

UPDATE 21.30 Numarul manifestantilor a ajuns la peste 10.000. Diversionistii trimisi sa scandeze impotriva actiunilor justitiei nu se mai aud, nici nu se mai vad.

Grupurile sunt formate din tineri, coordonate de barbati mai in varsta. Ei poarta bannere pe cate scrie „Iohannis demisia” si striga „DNA si CSM, aceeasi mizerie”.

protest iohannis

Ceilalti protestatari au inceput sa ii huiduie si sa scandeze „Plecati acasa!”, „Nu ne luati protestul”, „Rusine, rusine, rusine sa va fie”. De asemenea, grupurilor anti-Iohannis li se striga „Fomistilor”.

lumezeanu

 

Tot in aceasta seara, la exact o saptamana de la tragedia din Clubul Colectiv, o actiune in memoria victimelor incendiului, numita „Marsul tacerii #Colectiv”, este organizata in Bucuresti. Mobilizarea se face pe Facebook, iar adunarea se da la ora 21.00, in parcul din Piata Unirii. „Acest mars nu are nicio legatura cu iesirile in strada din ultimele zile. Vrem doar sa aducem un omagiu tinerilor care si-au pierdut viata in dezastrul de vinerea trecuta!”, se spune pe pagina de Facebook „Marsul tacerii #Colectiv”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: