Alerta, un vapor plin cu migranti a esuat intentionat pe litoralul romanesc, intre 2 Mai si Vama Veche. Imagini de la fata locului – Video

news

In aceasta dimineata, un vapor cu migranti a incercat sa acosteze pe malul romanesc al Marii Negre si, dupa manevre nereusite, a coborat in apa barci pline cu persoane in cautarea unui drum catre Europa de Vest.

Un clip publicat pe retelele de socializare  arata incercarile unor emigranti de a pasi pe teritoriul romanesc intre 2 Mai si Vama Veche. Dupa ce au fost semnalizati de Paza de Coasta, Politia de Frontiera si de jandarmii sositi imediat la fata locului, nava a lansat la apa cateva ambarcatiuni de mici dimensiuni cu care persoanele aflate la bord incearca sa ajunga la mal. Autoritatile romane au incercat ore bune sa directioneze ambarcatiunile astfel incat sa nu se loveasca de stanci.

Deocamdata, oficialii romani nu au comunicat nici numarul si nici situatia celor care incearca sa ajunga in Europa la bordul navei intampinate de Paza de Coasta intre 2 Mai si Vama Veche.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: