politica

Alex Dima, foarte revoltat: „Tupeu, tupeu urias. Ponta vrea inapoi la putere, uitam de ce a plecat din functie?”

Jurnalistul Alex Dima (Pro TV) aduce aminte ca in curand se vor implini patru ani de la tragedia de la Colectiv, iar o parte dintre liderii politici care atunci au fost nevoiti sa demisioneze sunt din nou prim-plan.

„Tupeu. Asta e cuvantul care ii defineste pe mai toti politicienii nostri. Un tupeu urias!

Am trecut pe langa Colectiv. S-a asternut praful peste pozele insirate acolo. Au trecut 4 ani si peste cateva zile o sa bubuie iar stirile si materialele despre ce s-a intamplat in noaptea de 30 octombrie si despre ce nu s-a intamplat, dupa.

A raspuns cineva? A platit cineva??? Acolo, in fata pozelor, mi-am adus aminte de Ponta si Banicioiu. Oare, uitam de ce au plecat acesti oameni din functii? Cum zeci de mii de oameni au iesit in strada si le-au cerut sa plece?

S-au intors. De fapt, n-au plecat niciodata. Il tot vad acum pe dl Ponta la tv. Vrea inapoi la putere. Asa tupeu…”, a scris Alex Dima pe Facebook.

64 de oameni au murit in urma incendiului din Clubul Colectiv. Victor Ponta a demisionat din functia de premier pe 4 noiembrie 2015.

„Nu a fost o alegere usoara, nu am plecat fericit din functie, dar cred ca am plecat demn. Indemnul si sfatul de a demisiona, confirmarea ca am luat decizia corecta mi-au fost date de mama si sotia mea. Le-am intrebat, dupa tragedie am venit din strainatate, am vazut tensiuna care se acumulase, am spus ca e momentul sa plec demn si oamenii apropiati care m-au sfatuit m-au sfatuit bine”, a declarat Ponta, anul trecut, intr-un interviu pentru Digi24.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

4 ore ago

Hitler ar fi fost invidios: 83% dintre rusi isi exprima totala incredere ca Vladimir Putin „face treaba buna”

Increderea publicului rus in conducerea presedintelui Vladimir Putin a crescut cu 4 puncte procentuale (p.…

33 de minute ago

Viktor Orban anunta ca Ungaria isi va spori cheltuielile militare daca razboiul din Ucraina se va prelungi si in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din…

O oră ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

4 ore ago

Las-o, ba, ca merge asa: craterul adanc de 15 m de la Slanic ar fi trebuit astupat azi-noapte, dar nu a venit nimeni sa-l astupe

E stare de alerta extrema in orasul Slanic Prahova. Surparea masiva produsa acum o saptamana…

2 ore ago