Alex Dima (Pro TV) l-a fortat pe un teleormanean sa isi ia inapoi gunoaiele aruncate in natura: „Impreuna putem schimba locul in care traim!” – Video

news

Alex Dima, realizator al emisiunii „Romania, te iubesc”, l-a fortat pe un satean dim Teleorman, care isi aruncase gunoaiele in mijlocul naturii, sa le incarce inapoi in caruta.

„Priviti aceste imagini! L-am prins pe individ in comuna Scrioastea, jud. Teleorman.

E atat de simplu sa-i gasesti pe acesti oameni…dar autoritatile nu vor sa-i vada, sa-i amendeze si sa-i opreasca. Pentru ca nu le pasa. Primarul locului se numeste @marian sefu. E la al treilea mandat.

Daca intalniti astfel de situatii, va indemn sa le filmati si sa le faceti publice. Impreuna putem schimba locul in care traim!”, a scris Alex Dima.

Dima a mentionat ca mai multe firma isi aduc gunoaiele in acel loc, totul intamplandu-se cu „acordul primarului”.

Primarul PSD Marian Sefu a acordat firmei Tel Drum contracte consistente. In 2011, primaria Scrioastea incheia, fara licitatie, un contract cu Tel Drum pentru asfaltarea unui drum.

Marian Sefu, primar in sat de zece ani, este cel care a parafat intelegerea de 150.000 de euro pentru singurul crampei de drum asfaltat din comuna.

„Da. Eu m-as bucura sa fie Tel Drum pentru ca stiu ca lucreaza. I-auzi, ca nu am facut licitatie! Cum sa nu fi facut licitatie?! Am facut licitatie! Ati facut prin invitatie! Am intrat in SEAP, am bagat acolo datele, am facut licitatie”, spunea Sefu intr-o ancheta pentru „Romania furata” (Digi24″.

„Pai, ati facut prin cerere de oferta nu prin licitatie electronica publica”, i-a replicat jurnalistul Digi24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: