„Alexandra este vie”. Alexandru Cumpanasu anunta ca a „hotarat” impreuna cu familia Macesanu sa nu accepte moartea fetei

news

Alexandru Cumpanasu a anunta ca a „hotarat”, impreuna cu familia Macesanu, ca „Alexandra este vie”. „Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata”, adauga Cumpanasu.

„Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE pana cand trupul ei viu sau nu va apare si atata timp cat in sufletul nostru vom SIMTI ca este vie. Asa ca va rugam daca veti face rugaciuni pt EA sa o faceti la vii nu la morti!. Oameni minunati si buni, dupa 12 zile de cand Alexandra a disparut si in ciuda tuturor dovezilor de increngaturi intre clanurile mafiote si politie, parchet, politicieni NU a fost arestat 1 clan din Caracal sau alta parte. Fratilor UNUL!. Prin urmare propun fie desfiintarea DIICOT si Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din IGPR fie arestarea in toate judetele tarii a unui clan in fiecare zi. Lupta si curajul Alexandrei pt supravietuire care ne va bantui multe zile viata ne va aduce in fiecare zi aminte de aceste clanuri, retele, grupari care rapesc si omoara copii dar nu sunt deranjati de nimeni.

Nu voi lasa sacrificiul acestui INGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa-si reabiliteze imaginea nu prin vorbe ci prin fapte si sa inceapa UN RAZBOI total impotriva crimei organizate. In fiecare zi sa vedem ca dispare din fiecare comunitate cate un grup infractional. Este singura lor sansa de reabillitare si redobandire a increderii noastre. Altfel, simple rotatii de cadre si vorbe goale alaturi de comisii care sa ingroape adevarul ii vor distruge din temelii ca institutii.

In al doilea rand, PARLAMENTARII de Olt nu stiu nimic de vreun clan!…. Am un sfat pt ei sa se abtina pt ca asa cum a dovedit jurnalista Sorina Matei vor apare documente si nu barfe nu ca ii cunosc ci ca le-au incredintat bunuri ale institutiilor locale. Veti afla multe in perioada urmatoare.

In al treilea rand NU ma las pana cand TOATA reteaua care a rapit-o si maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsa!. Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata”, a scris Cumpanasu pe Facebook.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu explica limpede insa de ce crede ca Gheorghe Dinca nu este parte a nciunei retele.

„A devenit clar ca Dinca este un criminal in serie, adica un criminal care are la activ mai mult de o victima. Deocamdata este certa, pe baza testelor ADN, uciderea Alexandrei si devine din ce in mai probabila uciderea Luizei, ambele recunoscute de Dinca.

Imboldul lui este de natura sexuala. De aceea, Dinca si vorbeste despre fete ca despre prostituate. Este zona lui de delir sexual, in care probabil se considera exact ceea ce nereusind sa fie a derapat psihiatric.

Nu exista in istoria criminalisticii un criminal in serie, mai ales unul cu motivatie sexuala, care sa fi actionat altfel decat singur. Nu ma refer desigur la bandele de talhari pentru care crima face parte din jaf sau este o complicatie a jafului. Criminalii in serie nu au niciodata complici pentru ca motivatiile lor sunt foarte personale.

In egala masura ei nu sunt eligibili pentru retele de traficanti, pentru ca, pe de-o parte, pun in pericol „marfa”, pe de alta parte, atrag anchete si scandaluri, deci strica si treaba, plus ca sunt incontrolabili si imprevizibili.

De altfel, nu exista absolut niciun indiciu concret privind existenta unei retele din care Dinca sa faca parte. Sunt doar povesti despre Italia, de unde Dinca nu a fost insa expulzat, deci nu e documentata acolo vreo activitate infractionala, speculatii, compilatii, asocieri, dar nimic, absolut nimic concret.

Antena3 il plaseaza intr-o retea la Bari, unde insa el nu a calcat niciodata. Nu a fost audiat vreun posibil complice.

Asta nu inseamna insa ca nu exista retele in zona, nu inseamna ca ele nu sunt in complicitate cu autoritatile si ca ele nu l-au ajutat indirect pe Dinca: in atata activitate infractionala de tip retea, Dinca a lucrat linistit pentru ca, dupa cum s-a vazut, nimeni nu s-a mai agitat la inca niste disparitii”, a scris Dogioiu pe ziare.com.

„DIICOT impinge catre presa pe surse povesti despre retele, ca sa-si justifice competenta asupra unui caz de omucidere, televiziunile amplifica tema ca sa mestece in poveste cat mai mult, iar Alexandru Cumpanasu, din cate inteleg ruda cam de la Adam si Eva cu Alexandra, isi face propriul joc de imagine”, subliniaza Dogioiu.

Mai mult despre:

Comentarii: