Alexandra, fata ucisa in Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu: „Jigodiile din fruntea statului roman sa nu aiba impresia ca scapa”

news

Alexandru Cumpanasu, realizator TV si presedinte al Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, a declarat, vineri, la Romania TV ca Alexandra, fata de 15 ani ucisa la Caracal, este nepoata sa. 

Cumpanasu a declarat ca a aflat ce s-a intamplat la Caracal joi noapte, la ora 23.00: „Din acel moment nu am mai dormit!”.

„Imi e foarte greu sa vorbesc de acest lucru. Noi in familie, avem o regula, nu vorbim despre ceea ce se intampla in familia noastra. Dar fac acest gest pentru ca jigodiile din fruntea statului roman sa nu aiba impresia ca scapa. Fiecare dintre sefii acestor sisteme ma cunosc bine. Daca mi-a intrat in cap ca vor pleca, vor pleca! Si o sa va dau detalii pe care poate nu le stiti. Ofiterii de politie, in timp ce Alexandra era in casa, stateau la poarta. In timp ce ea tipa si a fost auzita, erau opriti de catre procurori sa intre. Desi unii dintre ei au vrut sa intre chiar si fara sa indeplineasca termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus sa nu se intre”, a spus Alexandru Cumpanasu.

Jurnalistul Petre M. Iancu (Deutsche Welle) afirma ca modificarile aduse de PSD si ALDE Codului de Procedura Penala i-au determinat pe politisti sa intarzie perchezitia locuintei in care ar fi fost ucisa Alexandra Maceseanu.

„In tara in care infractorul e rege, ca sa se simta cat mai bine cleptocratia, STS nu reuseste sa localizeze un apel la 112, iar politistii nu izbutesc sa patrunda la timp in casa unui probabil asasin in serie sa salveze o adolescenta deznadajduita.

Caci, dupa cate au inteles ei, nu poate fi deranjat un criminal la o ora prea matinala sau prea tarzie. Iata efectul subconstient al transformarii Romaniei intr-un paradis al penalilor si infractorilor de catre PSD-istii si ALDE-istii care au schimbat codul de procedura penala.

Potrivit acestui cod, ‘perchezitia domiciliara nu poate fi inceputa inainte de ora 6,00 sau dupa ora 20,00, cu exceptia infractiunii flagrante…’ Dar de unde sa stie un biet militian, conditionat sa apere drepturile sacrosancte ale tuturor nelegiuitilor, ce-i aia ‘infractiune flagranta?’ Dar ce inseamna sa salvezi o viata?”, a scris Petre M. Iancu pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: