Alexandra Lancranjan, atacata obscen si suburban de Mircea Badea. Procurorul din dosarul lui Dragnea se confrunta cu un val de murdarie in presa pro-PSD

news

Alexandra Lancranjan, tanara procuroare care se ocupa de noul dosar al lui Liviu Dragnea, se confrunta cu un val de atacuri foarte murdare. Mircea Badea, realizator Antena 3, tine sa fie campion al celor care au sarit asupra procuroarei.

Badea a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care procuroarea apare cu o fost scurta pe car ea insotit-o cu un comnetariu obscen.

„Duduia este procuroarea lui Dragnea. Initial nu intelegeam de ce i se spune ‘veverita’, dar acum sunt edificat. Nu stiu daca Portocala a cunoscut-o colegial, dar vanataile de pe membrele inferioare par sa provina de la un control judiciar viguros”, a scris Badea. Obscenitatile lui Badeau au primit aproximativ 1.500 de like-uri.

Screen Shot 2017-11-18 at 15.07.20

Fotografia a fost preluata dintr-un material publicat de site-ul pro-PSD stiripesurse.ro, in care se afirma ca procuroarea nu are „nici-o jena”.

„De exemplu, intr-o astfel de fotografie, in care unii spun ca Alexandra Lancrajan n-are nicio jena, apare intr-o rochie-camasa, extrem de scurta, care lasa sa se vada mai mult decat ar fi permis. In plus, doamna procuror isi etaleaza picioarele pline de vanatai.

Intr-un alt instantaneu, Alexandra Lancrajan apare cu o fusta foarte scurta si cu crepeu, in fata. Ceea ce atrage atentia suplimentara sunt si tunsoarea sau culoarea parului, mereu schimbate”, scrie stiripesurse.ro.

stiri pe surse

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: