Alexandra Lancranjan l-a bagat in sperieti pe Liviu Dragnea. Presedintele PSD va cere revocarea procurorului pe baza unui pretext penibil

news

Postul de propganda al PSD, Romania TV, anunta ca Liviu Dragnea va depune o solicitare de revocare a procurorului din dosarul Tel Drum, Alexandra Lancranjan. Avocatii lui Dragnea sustin ca procurorul ar avea legaturi cu adversarii politici ai presedintelui PSD.

Avocata lui Dragnea, Maria Vasii, a anunta deja ca intentioneaza sa depun plangere impotriva Alexandrei Lancranjan pentru ca ar fi permis protestatarilor sa sa il astepte pe Dragnea la sosirea la DNA. Ea spune ca presedintele PSD a fost „umilit”.

”Am asistat la aceasta prigoana impotriva lui Liviu Dragnea. Domnul Dragnea a fost intimpinat cu foarte multa violenta, de toate felurile, iar procurorul a facut abstractie. Procurorul de caz a zis ca nu il intereseaza ce se intampla afara.

Vom face din nou plangere, procurorul de caz nu era deloc preocupat sa evalueze bunurile, se prevala de o decizie a ICCJ. E acuzat de grup infractional organizat din 2001, in conditiile in care infractiunea e prevazuta de lege abia in 2003. Cum poate sa puna sechestru pe venitul de la Camera Deputatilor, cum poate sa considere ca e sursa ilicita salariul?

S-a incercat umilirea si discreditarea lui Liviu Dragnea. Contestam masura dispusa, a sechestrului, vom invoca toate nelegalitatile si vom recurge la o directiva europeana, chiar daca legea interna e restrictiva. Am avut aprobarea sa mergem miercuri dimineata, dar am primit telefon, luni seara, la ora 21.00, sa doamna procuror nu poate miercuri si sa mergem marti”, a declarat Maria Vasii la Antena 3.

Dragnea a fost chemat marti la DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca averea i-a fost pusa sub sechestru in dosarul Tel Drum.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: