Alexandrescu, in razboi cu fostul sot, Andronic: „A luat nevestele a doi prieteni, nu are calitatea morala sa ne dea noua lectii”

politica

Anca Alexandrescu, fosta sotie a lui Dan Andronic, reactioneaza la atacurile pe care acesta le-a lansat la adresa patronului ei, Maricel Pacuraru (Realitatea Plus). Andronic il acuza pe Pacuraru face demersuri pentru a prelua ostil majoritatea actiunilor de la EVZ si Capital.

„S-a pornit o avalansa de jigniri atat la adresa mea, cat si a postului Realitatea Plus din partea unor personaje care eu consider ca sunt ultimele care au dreptul sa ne dea lectii de moralitate. Am vazut disputa cu Dan Andronic si am fost acuzata pe nedrept ca eu as fi spus nu stiu ce chestii, eu fiind plecata in concediu.

Dar, am vazut ca domnia sa doreste surse credibile; eu cred ca sunt o sursa credibila, avand in vedere faptul ca Dan Andronic a fost sotul meu. Nu mi-am permis niciodata sa vorbesc despre defectele fizice ale cuiva si nu o voi face. Dar nu cred ca Dan Andronic are calitatea morala sa ne certe pe noi, pe familia Pacuraru si pe ceilalti prieteni ai Realitatii Plus.

El trebuie sa raspunda despre legaturile pe care le-a avut cu statul paralel despre care stie toata lumea si eu confirm ca le-a avut inca de pe vremea lui Adrian Nastase, nu a lui Victor Ponta.

Asa cum dansul a stat la masa cu Florian Coldea si apoi, dupa ce s-au separat apele, a trecut in alta barca, asa cum a stat la masa cu domnul Traian Basescu, asa cum a putut sa incaseze comisioane grase pe firmele sale, inclusiv in dosarul Microsoft, cred ca este ultimul care ar trebui sa ne dea nou lectii morale.

Nu fac acuzatii despre viata personala, dar cu atat mai putin un om care a luat nevestele a doi prieteni are calitatea morala sa ne dea noua lectii si sa vorbeasca, atat in public, cat si in privat, despre mine si despre colegii mei de la Realitatea,” a declarat Anca Alexandrescu, miercuri, intr-o interventie telefonica la Realitatea Plus.

Dan Andronic a tinut, marti, sa reactioneze dupa ce Alexandra Pacuraru, fiica lui Maricel Pacuraru, l-a ridiculizat in direct la Realitatea Plus in legatura cu anumite calitati fizice.

„Alexandra Pacuraru, fata lui Tata de la Realitatea Plus, a livrat aseara inca un editorial video care poate castiga unul din marile premii ale planetei. O mostra de inteligenta jurnalistica cum rar am vazut.

Fata lui Tata a vorbit. Si a spus ce stia mai bine, ce a invatat ea la scoala de jurnalism Pacuraru & Gusa. Ceva scarbos, cu tenta sexuala. A aflat ca am p… mica. Rusinos de mica. De fapt, nici nu pare sa existe… Poate ca de aici vine faptul ca nu vreau sa cedez EVZ unui grup de presiune si santaj.

Alexandra Pacuraru, jurnalista, aseara, in direct, in prime-time, la Realitatea Plus: ‘Nu sunt eu consumatoare de picanterii, nu ma intereseza intimitatea altora, dar nu pot sa nu va spun ca Dan Andronic este mic… nu e dotat, chiar rusinos de jos’.

Si ceilalti jurnalisti care si-au manifestat solidaritatea cu noi au probleme in opinia Clanului Pacuraru. Sunt fripturistii, cu trompeta ruginita…

Trecand peste agramatismele inerente, imediat apar intrebarile: De unde stie? Nu a invocat nici o sursa. A cerut si opinia preopinentului? Nu. Pai, asta-i ancheta jurnalistica corecta?

Ati primit o observatie fina, de analista atenta, usor incomodata ca trebuie sa faca o asemenea dezvaluire la un post de televiziune serios, cum e Realitatea Plus. Un post la care vin analisti de seama. Dar care nu poate ceda principiilor care au adus-o in aceasta postura, de dezvaluitoare a marilor probleme ale planetei.

Oare i-a intrebat si pe invitati cum stau cu dotarea sexuala inainte sa-i accepte in studiou? Sau daca faci parte din gasca, treci examenul automat? Mai, oameni buni, chiar nu va este jena sa va duceti/uitati la o asemenea mizerie?

Un post de televiziune transformat intr-o bata, numai buna sa-i ameninte, santajeze, inspaimante pe toti cei care nu cedeaza dorintelor Clanului Pacuraru. Asa au procedat in cazul Romprest, asa au actionat in cazul B1 TV, asa fac acum, cu EVZ.

O ultima nedumerire: Pacuraru, cam care este standardul jurnalistic pe care-l aplicati in minunata voastra televiziune, in centimetri sau metri, de la care un barbat poate fi considerat dotat sexual intr-un mod in care sa nu se simta rusinat, abuzat, facut de rusine, in direct si la ora de varf, chiar de patroana postului TV?

Daca e femeie, ce masurati? Nu de alta, dar poate vrea si CNA sa aplice noul cod de la Realitatea Plus”, a scris Andronic.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: