Alexandru Arsinel, despre rinichiul primit rapid de la medicul Lucan: ” „De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de romani?”

news

Artistul Alexandru Arsinel a vorbit despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit in urma cu ani, dupa ce a fost acuzat ca a fost promovat preferential pe pe lista de asteptare.

Actorul a declarat pentru publicatia Adevarul ca nu a beneficiat de nici o pila pentru interventia respectiva. „Cineva imi aducea aminte acum, dupa sase ani, ca am luat rinichiul unei fete care a murit. Era povestea asta in Cluj, dar se intamplase cu un an inainte. Se cercetase si se vazuse ca nu doctorul a fost cel vinovat. Acum sunt alte procese. Nu stiu”, se plange Arsinel.

Acesta sustine ca era bolnav de peste 26 de ani. „De ce nu eu? De ce nu eu? Eu nu fac parte din cei 20 de milioane de romani? Eu chiar nu aveam niciun dram de, nu de ingaduinta, de apreciere? Eram un suferind de peste 40 de ani, de la 26 de ani am facut peste 30 de colici renale. Asta este o pedeapsa la moarte, la o colica renala iti rupi totul de pe tine, te zvarcolesti, nu mai poti. Nu mai poti, inebunesti, iti vine sa te arunci de la fereastra. Eu nu am facut spectacol din treaba asta”, a mai explicat artistul.

Actorul a mai jurat ca totul a fost corect si nu a luat rinchiul altui bolnav care avea transplant: „Iti dau cuvantul meu de onoare ca nu am pus nicio pila, absolut nimic. M-am trezit de o data ca-mi spune doctorul meu ca rinichiul mai functioneaza doar in procent de 7% si ca daca intru la dializa am terminat cu meseria pentru toata viata. A fost o intamplare in care Dumnezeu mi-a dat si mie putin noroc. Nu putin, mi-a dat mai mult”, a declarat Alexandru Arsinel pentru Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: