Alexandru Arsinel, fost membru UNPR, venituri URIASE luna de luna. Are si pensie de REVOLUTIONAR

news

Actorul Alexandru Arsinel, fost membru in partidul lui Gabriel Oprea, are venituri de invidiat. El obtine in fiecare luna nu mai putin de 6.000 de euro din mai multe surse.

Arsinel joaca pe scena Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din 1964, pe care, in 1998, a ajuns sa il si conduca. Conform declaratiei de avere din 2015, Alexandru Arsinel a castigat intr-un an 48.936 de lei, iar din contractele cu diverse firme a beneficiat de 7.180 de lei.

In plus, in contul sau, intr-un an au mai intrat inca 238.188 de lei din drepturi de proprietate intelectuala. Actorul a iesit la pensie in 2014, cu un castig de 7.850 de lei anual, la care se adauga o pensie speciala de 12.720 lei/an lei si o alta de revolutionar, in valoare de 13.224 lei pe an.

In total, intr-un an, actorul obtine 328.098 lei, adica un venit lunar de 27.341 lei (peste 6.000 E).

Recent, Arsinel a parasit UNPR, dupa ce aceasta formatiune a fuzionat cu PMP.

”Nu, cred ca nu mai sunt demult in UNPR. Odata cu ‘disparitia’ domnului Gabriel Oprea, am disparut si noi de acolo. Nu fac valuri. A fost un context special atunci cand am crezut intr-o idee, iar odata cu ‘disparitia’ domnului Gabriel Oprea a disparut si ideea de a mai ramane in UNPR”, a declarat recent Arsinel.

Actorul Mihai Malaimare a demisionat la finalul saptamanii trecute din UNPR, ca urmare a anuntului privind fuziunea cu ”alde Basescu”, afirmand ca a fost ”un dobitoc”, Uniunea nefiind decat ”un partid oarecare”.

Actorii Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel s-au inscris in UNPR in octombrie 2015. Tot atunci, s-a inscris in UNPR si actorul Vasile Muraru, care a refuzat sa precizeze daca a parasit si el partidul in urma fuziunii cu PMP, spunand doar ca ”nu il intereseaza politica”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: