Alexandru Cumpanasu sustine ca Gheorghe Dinca este „protejat”. El prezinta fotografia unui „complice” al criminalului

news

Alexandru Cumpanasu a publicat pe Facebook un mesaj in care sustine ca Gheorghe Dinca este „protejat”. „Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania”, afirma Cumpanasu.

„Dragi romani, NU mai am nici un dubiu: Monstrul care a luat-o pe Alexandra este PROTEJATTT . NU este un singuratic psihopat. Este parte din retele de trafic de minore!!!!. Are complici in mai multe tari europene. Si multa protectie din Romania. Va rog ajutati ma sa punem presiune pe toate institutiile sa o gaseasca!!! VA ROG. ITALIA, MAREA BRITANIE SUNT DOAR 2 TARI unde monstrul impreuna cu posibil familia lui a rapit si trimis fete sarace. MOR CU EI DE GAT”, a scris Cumpanasu.

El a publicat si fotografia unui individ, Mihai Zamfir, sustinand ca acesta este complicele lui Dinca.

„Pun aici o poza a unui complice dovedit al acestuia cu orice risc pt ca anchetatorii nu actioneaza transparent. Daca stiti info despre acest individ va rog dati ne info!!!!!!”, a mai spus Cumpanasu.

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul disparitiilor de la Caracal, va fi dus joi la sediul DIICOT din Bucuresti, pentru a fi audiat de procurori.

Potrivit unor oficiali din DIICOT, la audieri a fost chemat si avocatul lui Dinca.

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a dispus joi ca DIICOT – Structura Centrala din Bucuresti sa preia de la DIICOT Craiova acest dosar, fiind invocate complexitatea cauzei, mediatizarea excesiva si resursele tehnice si umane necesare aflarii adevarului.

Gheorghe Dinca a fost dus joi la Institutul National de Medicina Legala pentru a fi supus unui control medical. El s-a plans ca ar fi fost lovit de anchetatori in momentul in care acestia au intrat in locuinta lui.

El este inchis la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: