Alexandru Cumpanasu: „Viorica Dancila este profesionista, discreta, modesta, eleganta. O cunosc bine”

news

Alexandru Cumpanasu, vedeta mediatica a momentului, a avut numai cuvinte de lauda, in ianuarie 2018, la adresa Vioricai Dancila, cand aceasta a fost instalata premier de Liviu Dragnea.

„O cunosc bine pe Viorica Dancila si este unul dintre cei mai echilibrati oameni pe care ii cunosc. Personal pot spune cu certitudine urmatoarele despre dumneai: Profesionista, discreta, modesta, eleganta. De asemenea, CNMR a colaborat foarte bine cu doamna Dancila din calitatea de europarlamentar si sunt convins ca va avea acelasi profesionalism si echilibru si din pozitia de prim-ministru daca va fi validata. Sper ca intreaga criza sa se incheie cat mai curand, iar alegerea unei femei pentru aceasta functie se impune dupa zeci de ani de prim-ministrii barbati”, a declarat Alexandru Cumpanasu pentru stiripesurse.ro.

Numerosi analisti si jurnalisti considera ca Alexandru Cumpanasu se foloseste de tragedia de la Caracal pentru a-si promova imaginea.

„Am asteptat cateva zile sperand ca e doar de la emotii. Dar Cumpanasu s-a dovedit deja a fi cel mai mare impostor si calcator pe cadavre in toata tragedia asta.

L-am avut cu multi ani in urma coleg de platou, din ce in ce mai des, la diverse dezbateri pe Realitatea TV, unde eram angajat (in trust, nu in televiziune). Era invitat atat de des fara sa-l recomande aparent altceva decat o titulatura hilara gen presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei, o fantoma de fapt, incat am inceput sa intreb in stanga si in dreapta, la colegi, editori, producatori, etc. cine-I tipul si de ce e invitat atat de des. Si in ce calitate, ca sefi de ong-uri fantoma erau si pe atunci cu sutele. Toti dadeau din umeri, nimeni nu stia nimic: e pe lista de invitati, era singurul raspuns pe care l-am primit odata de la cineva.

Tipul era un lingusitor sadea, in top 10 ever pe lista mea. Si, evident, in emisiuni nu se remarca decat prin platitudini.

Am vazut apoi cum a evoluat public, iar acum nu mai am niciun fel de indoiala ca omul e interfata (proasta, dupa parerea mea) a unor baieti de prin servicii, care-l folosesc pentru jocurile lor murdare, cu bataie politica evidenta.

O lepra care se catara pe tragedia unei sarmane rude indepartate, pe care nici nu cred c-a cunoscut-o vreodata. O greata suprema”, a scris jurnalistul Pavel Lucescu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: