Alexandru Rafila, la bratul lui Ciolacu. De ce candideaza pentru PSD: „Nu am primit o alta propunere in acest sens”

politica

Alexandru Rafila a confirmat, joi, ca va candida pe listele PSD pentru Parlamentul Romaniei. Rafila a aparut intr-o conferinta de presa, alaturi de Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

„Oameni precum doctorul Rafila trebuie sa se regaseasca in viitorul Parlament al Romaniei. Domnule Rafila sunt convins ca veti face ceea ce trebuie in Parlament”, a anuntat Ciolacu.

„Avand in vedere ca am avut o cariera administrativa, m-am gandit ca pot sa ajut aceasta tara, sa avem o legislatie in domeniul sanatatii, accesul universal la servicii de sanate. Apartenenta la domeniul politic este o oportunitate de a aduce schimbari in viata de zi cu zi. De aceea este important ca oameni care au experienta sa vina impreuna pentru fiecare pe domeniile pe care le cunosc.

Viitoarele alegeri ar trebui sa fie un motiv de reflectie, in Parlamentul Ropmaniei sa existe proiecte comune care sa fie sprijinite de toate fortele politice. Va multumesc foarte mult pentru oportunite, domnule presedinte”, a spus Rafila.

„Cunosc PSD, a fost o intalnire deschisa, sincera, fara conditii. Marcel Ciolacu a inteles un lucru pe care i l-am spus: mai intai sunt medic, in al doilea rand voi fi membru al PSD. Dansul m-a incurajat sa am aceasta atitudine. (…) Nu am primit o alta propunere in acest sens (de a candida – n.red.)”, a mai spus Rafila.

Rafila a mai facut o precizare surprinzatoare, afirmand ca nu a discutat pentru candidatura cu Gabriela Firea, care este sefa PSD Bucuresti.

„Nu am avut o discutie cu Gabriela Firea, urmeaza sa semnez adeziunea la partid. Am avut o discutie lamuritoare cu domnul Ciolacu in aceasta seara”, a mai aratat Rafila.

Rafila va ocupa primul loc pe lista PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: