Alexe il acuza pe seful PSD Iasi ca „a furat” pagina de Facebook a CJ Iasi: „Vom depune o plangere pentru furt”

actualitate

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, il acuza pe liderul PSD Iasi, Maricel Popa, fost presedinte al CJ Iasi, ca a furat pagina de Facebook a institutiei. Alexe anunta ca daca administrarea paginii nu va fi redata CJ va face plangere pentru furt.

”Metehne vechi in medii noi! Maricel Popa nu accepta infrangerea si continua prin toate mijloacele sa impiedice buna desfasurare a activitatii Consiliului Judetean Iasi. Mai nou, acest individ asupra caruia am atras in mai multe randuri atentia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judetean Iasi, a FURAT astazi pagina de Facebook a Consiliului Judetean Iasi”, a scris, joi, pe Facebook, Costel Alexe.

Acesta considera ca ”nu este posibil ca o pagina oficiala, a unei institutii publice sa fie administrata pe ‘persoana fizica’ de un angajat cu contract pe perioada determinata, despre care PNL Iasi a atras atentia in mai multe randuri ca lucra la promovarea PSD Iasi, utilizand resursele si timpul CJ Iasi”.

”Astazi furtul a fost desavarsit prin modificarea numelui paginii din ‘Consiliul Judetean Iasi’ in ‘Senator Maricel Popa’. Adresa de web, adresa fizica, numarul de telefon, precum si alte informatii cu scop de identificare au ramas cele ale Consiliului Judetean. Astfel, pe langa furtul evident de imagine se incearca si inducerea in eroare a iesenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iasi, a mai scris Alexe.

Acesta cere predarea paginii catre titularul de drept.

”Somez pe aceasta cale predarea paginii catre titularul de drept – Institutia Consiliul Judetean Iasi – si incetarea acestor actiuni premeditate de incercare a blocarii activitatii CJ. In acelasi timp, in cazul in care pagina nu va fi predata titularului de drept vom depune o plangere pentru furt si vom deschide si o actiune in instanta, inedita ce-i drept, dar totusi de o gravitate reala”, a mai scris laexe pe Facebook.

Liderul PSD Iasi, Maricel Popa, a detinut functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi pana la alegerile locale din 2020.

Mai mult despre: ,

Comentarii: