Ali Comicul devine vicepremier. Iohannis a semnat, trei noi ministri in Guvernul Dancila

politica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, numirea lui Nicolae Moga in functia de ministru al Afacerilor Interne si a Ramonei Manescu – ministru al Afacerilor Externe, conform unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Totodata, Iohannis a luat act de demisia lui Carmen Dan de la MAI si a semnat decretul de revocare de la MAE a lui Teodor Melescanu.

Printr-un alt decret, Mihai Fifor a fost numit viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni.

Citeste si: Ali Comicul e tot mai comic: „PSD revine. Ne rezervam dreptul sa-l infrangem pe Iohannis”

„Ali Comicul” este porecla primita de Mohammed Saeed al-Sahaf, fostul ministru al Informatiilor in Irak-ul lui Saddam Hussein.

Al-Sahaf si-a castigat porecla „Ali Comicul” in urma afirmatiilor fantasmagorice din timpul razboiului, gen: „americanii se sinucid cu sutele la portile Bagdadului”, „s-au ratacit in desert, fiindca nu stiu sa citeasca busola, sunt niste retardati”, „i-am macelarit”. In dimineata zilei in care statuia lui Saddam a fost daramata in capitala irakiana al-Sahaf a tinut un discurs televizat: „nu exista nici picior de american in Bagdad. Se vor preda sau ii vom arde de vii in tancurile lor”.

In timp ce „Ali Comicul” exulta astfel in fata camerelor, in spatele lui se vedeau trupele SUA intrand in capitala si facand cu mana irakienilor, care ii primeau cu chiote de bucurie. Ultimele cuvinte ale ministrului de Informatii au fost „I-am invins!”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: