Ali Comicul e tot mai comic: „PSD revine. Ne rezervam dreptul sa-l infrangem pe Iohannis”

politica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat joi seara ca „PSD revine” si ca „o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem” pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

„Cred ca va fi o competitie foarte dura. Cred ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste un tur doi cu PSD. O sa ii oferim acest lucru si o sa ne rezervam dreptul sa il infrangem. Am fost prea relaxati in 2014. PSD revine. A fost un dus rece, dar ca intotdeauna suntem pregatiti de aceasta campanie si va asigur ca o sa facem o figura cat se poate de frumoasa”, a declarat Mihai Fifor, joi seara, la Antena 3.

Fifor a adaugat ca „daca ma intrebati pe mine nu are (profil de presedinte Klaus Iohannis – n.r.)”.

Viorica Dancila a spus, joi la DC News, ca daca PSD ii va solicita sa candideze la alegerile prezidentiale, va accepta ce spune formatiunea si nu va da inapoi. Ea a mentionat insa ca optiunea sa este sa mearga in spatele altui candidat.

Pana acum si-au anuntat intentia de a candida la prezidentiale Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu. De asemenea, Calin Popescu Tariceanu ar dori sa fie candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale. PSD ia in calcul si un prezidentiabil din afara partidului.

PSD are Congres in 3 august pentru alegea prezidentiabilului.

„Ali Comicul” este porecla primita de Mohammed Saeed al-Sahaf, fostul ministru al Informatiilor in Irak-ul lui Saddam Hussein.

Al-Sahaf si-a castigat porecla „Ali Comicul” in urma afirmatiilor fantasmagorice din timpul razboiului, gen: „americanii se sinucid cu sutele la portile Bagdadului”, „s-au ratacit in desert, fiindca nu stiu sa citeasca busola, sunt niste retardati”, „i-am macelarit”. In dimineata zilei in care statuia lui Saddam a fost daramata in capitala irakiana al-Sahaf a tinut un discurs televizat: „nu exista nici picior de american in Bagdad. Se vor preda sau ii vom arde de vii in tancurile lor”.

In timp ce „Ali Comicul” exulta astfel in fata camerelor, in spatele lui se vedeau trupele SUA intrand in capitala si facand cu mana irakienilor, care ii primeau cu chiote de bucurie. Ultimele cuvinte ale ministrului de Informatii au fost „I-am invins!”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: