Ali Comicul o compara pe Viorica Dancila cu Stefan cel Mare. Ea se bate cu Suleiman Pasa – Iohannis

politica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a comparat alegerile prezidentiale din acest an cu batalia de la Podul Inalt din 1475 dintre Stefan cel Mare si Suleiman Pasa. Astfel, Dancila ar fi Stefan ce Mare, in timp ce Iohannis este Suleiman.

Fifor a incercat sa demonstreze ca nu exista „blat” intre PSD si Iohannis, comparandu-l pe presedinte cu Suleiman Pasa.

”Cum ar fi, nea Mitica (Dumitru Buzatu), sa vezi vasluienii ca se aliniau in spatele lui Suleiman si se duceau sa se bata pentru Suleiman impotriva lui Stefan cel Mare, stii? Cam asa ar fi si acuma: sa ne pomenim ca ne aliniem in spatele lui Iohannis ca sa ne batem cu premierul Romaniei. Ar fi o aiureala totala”, a spus Mihai Fifor la Vaslui. Alaturi de el se afla si Viorica Dancila.

”Nici macar cei care au lansat prostia asta nu cred ca sunt foarte convinsi de ce au spus, dar in toata aceasta perioada o sa avem parte de tot felul de glumite de genul acesta. Asta nu trebuie sa ne opreasca din ceea ce ne-am propus si cred ca nu are nimeni vreun dubiu in sala ca ne-am propus sa castigam alegerile pentru presedentia Romaniei. Cred ca o meritam, cred ca PSD, dupa foarte multa vreme, merita acest lucru”, a mai spus Fifor.

„Ali Comicul” este porecla primita de Mohammed Saeed al-Sahaf, fostul ministru al Informatiilor in Irak-ul lui Saddam Hussein.

Al-Sahaf si-a castigat porecla „Ali Comicul” in urma afirmatiilor fantasmagorice din timpul razboiului, gen: „americanii se sinucid cu sutele la portile Bagdadului”, „s-au ratacit in desert, fiindca nu stiu sa citeasca busola, sunt niste retardati”, „i-am macelarit”. In dimineata zilei in care statuia lui Saddam a fost daramata in capitala irakiana al-Sahaf a tinut un discurs televizat: „nu exista nici picior de american in Bagdad. Se vor preda sau ii vom arde de vii in tancurile lor”.

In timp ce „Ali Comicul” exulta astfel in fata camerelor, in spatele lui se vedeau trupele SUA intrand in capitala si facand cu mana irakienilor, care ii primeau cu chiote de bucurie. Ultimele cuvinte ale ministrului de Informatii au fost „I-am invins!”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: