„Alianta cu PSD s-a terminat!”. Primul judet in care a crapat coalitia dintre PNL si PSD

politica

Marcel Ciolacu, vizita, Santierul Naval Constanta, vizita de lucru

Virgil Guran, presedinte PNL Dambovita, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in Dambovita, alianta cu PSD s-a terminat. El a acuzat ca ”unii se cred in continuare stapani de mosie in Dambovita”, si a dat ca exemplu alocarea microbuzelor electrice, unde din 31, doar 4 au ajuns la primariile cu primari PNL si repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzator cotei de 6% pentru localitati.

”Mi s-a demonstrat ca unii se cred in continuare stapani de mosie in Dambovita, mai intai cu alocarea microbuzelor electrice. Din 31 de microbuze, doar 4 au ajuns la primariile cu primari PNL. Am cerut explicatii presedintelui CJ Dambovita si i-am solicitat sa elimine discriminarea.

Situatia s-a repetat la repartizarea sumelor din impozitul pe venit corespunzator cotei de 6% pentru localitati. Primarii liberali conduc 25% din populatia judetului. Ni se cuveneau 25% din fonduri”, a spus liderul PNL Dambovita, citat de news.ro.

Virgil Guran a precizat ca ”Corneliu Stefan a impartit banii pe alte criterii si nu a respectat procentul”.

”Din nou s-au folosit banii pentru a aservi anumiti primari. Cei care sunt alesi, inclusiv eu, nu suntem stapani de sclavi, ci alesi ai oamenilor! Am hotarat ca nu putem participa la acest circ. Respect coalitia la nivel national, dar din acest moment, in Dambovita alianta cu PSD s-a terminat!!!”, a afirmat Guran.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: