politica

Alianta puscariasilor. Piedone si-a depus candidatura pentru functia de primar, este sustinut de Voiculescu

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5, din partea PPU (social-liberal), au anuntat, duminica, reprezentantii formatiunii. PPU este controlat de Dan Voiculescu.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de PPU (social-liberal), Cristian Popescu Piedone si-a depus, sambata, candidatura pentru Primaria Sectorului 5, fiind astfel primul candidat inregistrat oficial in Bucuresti.

”Pe Primaria Sectorului 5 vad ca scrie ‘Aproape de Oameni’. Da, cu siguranta cu mine primar va fi aproape de oameni, nu va fi doar un slogan”, a transmis Cristian Popescu Piedone dupa depunerea candidaturii.

Candidatul PPU (social-liberal) a depus si lista consilierilor, documente insotite de peste 4.000 de semnaturi de la sustinatori.

La Sectorul 2 PPU (social-liberal) si ADER au semnat o alianta electorala pentru sustinerea lui Neculai Ontanu, in timp ce la Sectorul 4 a fost formata o alianta pentru sustinerea actualului primar, Daniel Baluta. La Sectorul 3 va candida Ulise Toader, din partea PPU (social-liberal).

In decembrie 2019, fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv, decizia nefiind definitiva.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Varsovia se pregateste sa-l expulzeze pe ambasadorul Rusiei: „A dat dovada de dispret la adresa Poloniei, nu putem ramane indiferenti”

Ambasadorul Rusiei in Polonia, Serghei Andriev, a refuzat sa se prezinte la Ministerul de Externe…

O oră ago

Nicusor Dan, reactie calma la sondajul cu Piedone-44%: „Oamenii au timp sa se informeze despre fiecare dintre candidati. Raman optimist”

Primarul Capitalei Nicusor Dan a declarat, marti, despre sondajul care il da castigator pe Cristian…

30 de minute ago

Prabusire spectaculoasa a podului din Baltimore dupa ce a fost lovit de un vapor. Avea 2 km lungime si patru benzi de circulatie – Video

Podul Francis Scott Key Bridge din Baltimore s-a prabusit marti dimineata devreme dupa ce a…

2 ore ago

Liderul suprem al talibanilor afirma ca in Afganistan vor fi reluate executiile prin lapidare pentru femeile banuite de adulter

Liderul suprem al talibanilor a promis reluarea uciderii femeilor afgane cu pietre in public, declarand…

2 ore ago

Vosganian, primit cu covorul rosu in PNL. Ce spunea acum 2 ani: „Alianta PSD-PNL este cea mai bizara struto-camila politica ce se poate imagina”

Ramasitele ALDE, formatiune infiintata de Calin Popescu Tariceanu prin ruperea PNL pentru a asigura sprijin…

2 ore ago