Alianta USR PLUS nu mai intampina piedici din partea BEC. Protocolul de constituire a aliantei a fost aprobat in unanimitate

politica

Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti a aprobat in unanimitate protocolul de constituire a Aliantei USR PLUS la nivelul Capitalei si al sectoarelor, informeaza USR PLUS printr-un comunicat.

Astfel, in alegerile locale, USR si PLUS vor avea liste comune de candidati pentru consiliile locale de sector si pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

„Bucurestenii si-au dorit foarte mult oameni noi in politica. Si noi, si colegii din PLUS am inteles acest mesaj si am venit cu liste comune de candidati in alegerile locale. Bucurestenii vor putea vota oameni noi pe listele Aliantei USR PLUS si vor putea alege primari sustinuti de frontul anti-PSD”, a declarat presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui.

„Oameni cinstiti, oameni care au demonstrat deja in domeniile in care profeseaza, o alternativa curata si competenta la clasa politica de pana acum. Este inceputul unei transformari fundamentale la nivelul administratiei Bucurestiului si a tarii”, a precizat presedintele PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu.

USR si PLUS au participat impreuna, ca alianta electorala, in alegerile europarlamentare si prezidentiale, se mentioneaza in comunicat. Cele doua partide au solicitat in 2019 inregistrarea ca alianta politica, iar pe 24 iunie Tribunalul Bucuresti a admis aceasta cerere.

Se reaminteste totodata ca Alianta USR PLUS si PNL au decis sa sustina candidati comuni pentru primariile din Bucuresti, astfel: Clotilde Armand (USR PLUS, Sectorul 1), Radu Mihaiu (USR PLUS, Sectorul 2), Adrian Moraru (PNL, Sectorul 3), Simona Spataru (USR PLUS, Sectorul 4), Cristian Bacanu (PNL, Sectorul 5), Ciprian Ciucu (PNL, Sectorul 6) si Nicusor Dan (independent, Primaria Capitalei).

„Conform protocolului incheiat intre cele trei partide si candidatul la PMB, Vlad Voiculescu va fi viceprimar, cu atributii in domeniile: sanatate, educatie, asistenta sociala, mediu (calitatea aerului, apei), centre pentru varstnici, centre pentru copii, sport si agrement, precum si implementarea conceptului OMS Healthy City la nivelul Capitalei”, reiese din comunicat.

Mai mult despre:

Comentarii: