Aliat al PSD, Daniel Constantin spune ce urmareste Dragnea de fapt prin schimbarea lui Grindeanu. Iohannis este cel vizat

politica

Fostul copresedinte al ALDE, Daniel Constantin, anunta ca miza scandalului Ginrdeanu ar fi de fapt „acapararea totala a puterii” de catre Liviu Dragnea.

„Daca Dragnea face eroarea majora de a-l demite pe Grindeanu, presedintele Iohannis are toate motivele sa nu mai numeasca un premier de la PSD.

Ce poate face PSD-ul in aceasta situatie?! Accepta sa piarda guvernarea sau forteaza suspendarea presedintelui? Poate ca asta se doreste si ca asta a fost miza acestui scandal de la bun inceput! Poate ca se incearca acapararea totala a puterii! Nu ar fi prima data”, a scris Daniel Constantin pe Facebook.

Grindeanu a anuntat, miercuri, ca isi va pastra pozitia de a nu demisiona din functie, afirmand ca acest lucru l-a precizat si in alte declaratii ale sale. Grindeanu a punctat ca isi doreste ca PSD sa ramana la guvernare, intrucat nu este „Guvernul CEx”, ci al Romaniei.

Referitor la sedinta Comitetului Executiv National al PSD care va avea loc miercuri, Grindeanu a spus, zambind, ca se asteapta la „o executie publica”.

Intrebat daca a parcurs raportul PSD de evaluare a ministrilor, Grindeanu a spus ca nu l-a citit, intrucat nu i-a fost pus la dispozitie.

Premierul a adaugat ca este posibil ca mai multi ministri ai cabinetului sau sa-si prezinte miercuri demisia, fara a le mentiona numele. Fiind intrebat care este starea de spirit in randul membrilor Executivului, Grindeanu a spus, zambind, ca se simt „jenati” de situatie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: