Aliatii lui Victor Ponta vorbesc despre PLAGIAT

politica

Liberalii reformatori ai lui Calin Popescu Tariceanu, aliati la guvernare cu Victor Ponta, il acuza pe un deputat din opozitie de „plagiat”.

Filiala PLR din Bistrita-Nasaud a emis un comunicat de presa in care il acuza pe deputatul Stelian Dolha l-a „plagiat” pe prefectul judetului.

„Dupa opinia reprezentantilor Partidului Liberal Reformator — filiala Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha a mai dovedit inca o data, daca mai era nevoie, infantilismul in materie de politica agricola.

In urma insistentei sale, Comisia Agricola a Camerei Deputatilor a adus in discutie rezolvarea subventiei ca diferenta de pret per litru de lapte. Dolha a gasit si raspunsul: demisia guvernului !

(…) Este mai mult decat evidenta lipsa de implicare din partea unui membru in’ Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice’ a Camerei Deputatilor ! Desi este mult prea uzitata expresia despre memoria romanilor, spunem raspicat — Nu exista niciun demers al deputatului Nichita Stelian Dolha legat de intampinarea momentului liberalizarii pietei produselor din lapte ! NICIUN DEMERS !!

Domnul Stelian Dolha uita ca acum un an si jumatate, Institutia Prefectului a organizat o consfatuire pe tema pretului laptelui la care au participat TOTI parlamentarii bistriteni, inclusiv domnia sa, presa, reprezentanti ai asociatiilor crescatorilor de bovine si reprezentanti ai centrelor de colectare a laptelui. Deci, daca doreste sa plagieze este liber sa o faca oficial si nu arogandu-si drepturi de autor pe o problema la care dansul nu va gasi o rezolvare numai si pentru faptul ca o vaca nu traieste cu demagogie. Si nici nu poti avea pretentii sa-ti dea lapte in acest caz”, se afirma in comunicatul PLR.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: