„Alina Bica sa vorbeasca, sa spuna cum se rugau de ea sa il salte pe Horodniceanu cu mascatii de pe strada”. Securistul Daniel Dragomir lanseaza o noua fumigena

news

Daniel Dragomir, fostul ofiter SRI, a relatat miercuri, dupa audierea din dosarul Black Cube, un moment in care spune ca fostul adjunct al SRI, Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, secretar general SRI, o rugau pe Alina Bica sa il ridice cu mascatii pe Daniel Horodniceanu, seful DIICOT.

„Imi aduc aminte cu dezgust de un moment in care Coldea si Dumbrava se rugau de Alina Bica sa il salte pe Horodniceanu in strada cu mascati si Bica s-a opus la momentul acela. Eu cred ca Alina Bica isi aduce aminte din Costa Rica si asa cum eu si altii vorbesc, va iesi si Bica sa iasa sa spuna cum au vrut ei sa il salte pe Horodniceanu. Asa vom intelege cu dosarul Black Cube care a fost treaba cu Kovesi si Horodniceanu”, a declarat Daniel Dragomir, citat de Mediafax.

Procurorul general Augustin Lazar a dispus delegarea lui Daniel Horodniceanu in functia de procuror sef DIICOT pentru inca sase luni, in conditiile in care mandatul acestuia a expirat pe 19 mai.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: