Alina Gorghiu, dezvaluiri de CULISE despre Tariceanu

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde dur lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce a fost acuzata ca a preluat cinismul lui Traian Basescu.

„Este normal ca dl Tariceanu, din postura de purtator de cuvant informal al lui Victor Ponta, sa preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa sa creada, insa, cu adevarat, in ceea ce spune, de vreme ce anul trecut imi propunea functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumparata pentru a trada singurul partid din care am facut parte de la intrarea in politica, acum 13 ani deja…Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa imprumute mai mult din demnitatea si rafinamentul fostilor presedinti PNL, in fata carora ne aplecam cu infinit respect la fiecare Congres”, a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o pe Alina Gorghiu de implicare in dosarul Sova si a acuzat PNL-ul ca a preluat cinismul lui Traian Basescu, desconsiderand dreptul fundamental la libertate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: