Alina Gorghiu, o noua LOVITURA pentru PSD: „Luam masuri suplimentare”

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti, ca partidul ca adopta „masuri suplimentare” pentru a se asigura ca toti senatorii liberali vor vota cererea DNA in cazurile Sova si Valcov. Ea a acuzat din nou PSD ca ii apara pe cei „suspectati de fapte penale”.

„PNL nu se va opune masurilor cerute de catre DNA in cazul senatorilor Sova si Valcov, iar votul liberalilor va fi la vedere. Am stabilit, impreuna cu senatorii liberali, sa luam masuri suplimentare pentru ca nimeni sa nu poata incrimina PNL, in cazul in care majoritatea parlamentara ii va apara pe cei suspectati de fapte penale. Avem, inca de zilele trecute, semnale ca PSD se pregateste sa ridice un nou zid anti-justitie. O dovada in plus este decizia de luni, din Biroul Permanent, de a tergiversa votul in plen pentru senatorul Sova, pentru ca ambele cereri DNA sa fie votate miercuri. Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!

Fac un apel la senatorii din toate partidele sa inteleaga ca Parlamentul nu este complet de judecata si ca votul nu priveste vinovatia vreunui ales, ci cursul liber al justitiei din Romania”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Luni, premierul Victor Ponta a acuzat-o pe Alina Gorghiu ca face „scandal” cu astfel de solicitari si ca isi „pune fustele in cap”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: