Alina Gorghiu spune ca este URMARITA: „Am primit amenintari”

politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu dezvaluie ca, de cateva luni, este urmarita, fiind „insotita” de masini din „coloana neoficiala”, si ca in ziua votului din Senat in cazul Sova a primit amenintari.

„Asa cum am anticipat, dl Victor Ponta si asociatii au starnit stihiile pentru a demonstra romanilor ca sunt fie Elena Ceausescu, fie Elena Udrea. Oare atat de mult se teme domnul Ponta de consecintele legale, nu cele impuse de dl Tariceanu, ale votului din Senat incat sa mobilizeze atatea energii impotriva mea?

Nu consider linsaj ceea ce face dl Ponta prin interpusi, ci o comedie, cu o regie de categoria C. Toate elementele procesului mediatic la care asist de doua zile nu sunt altceva decat subiecte care de-a lungul timpului au mai fost incalzite, cu aceeasi credibilitate: zero. Nu voi raspunde punctual, asa cum si-ar dori cei care distribuie mizerii pentru dl Ponta, nu as face altceva decat sa ma scuz in fata unor alegatii care nu au alt scop, decat acela de a se multiplica din propria inconsistenta. Cei care trebuie sa se scuze sunt cei care orchestreaza aceasta campanie. Trebuie sa se scuze, in primul rand, pentru modul in care conduc Romania.

Pentru dl Ponta am un singur raspuns: procesul de repunere in legalitate a hotararilor Senatului Romaniei nu se va opri si, mai devreme sau mai tarziu, Romania va avea norocul sa aiba un Prim-ministru decent. Pentru cei sincer ingrijorati de avalansa de subiecte si ‘dezvaluiri’ reincalzite (pe multe dintre ele le-am lamurit de-a lungul timpului) le transmit atat: fiti linistiti, nici amenintarile pe care le-am primit, mai ales, in ultimele zile, cu precadere in ziua votului de la Senat, nici masinile din coloana neoficiala, care ma insotesc de cateva luni, nici isteria mediatica la comanda nu ma impresioneaza. Nu exista nimic in activitatea mea politica si profesionala care sa fi fost vreodata in contradictie cu legile Romaniei. Restul sunt inventii”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: