Alt borfas reformat, Becali cheama la proteste de 1 Decembrie: Suntem niste gaini daca-i permitem tiranului Dragnea sa distruga tara

politica

Dupa ce primarul sectorul 3, social-democratul Robert Negoita a uimit anuntand ca si el ar iesi in Piata Victoriei alaturi de oamenii care „au ramas fara speranta din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba”, iata ca un alt fost partener al lui Liviu Dragnea indeamna la proteste chiar de Ziua Nationala, doar-doar scapa tara de mafia PSD.

„In Centenar daca nu spunem adevarul cand sa-l spunem? In Centenar spunem adevarul. Si stiti care este adevarul? Adevarul este ca noi din punct de vedere al nivelului de trai suntem ultima tara din Europa.  Adevarul este ca tot timpul avem probleme cu UE si ne atentioneaza despre lucrurile pe care le facem cu justitia. (…) Daca vorbim de Centenar noi la ora asta tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei: marele gangster Dragnea Liviu. Si daca noi sarbatorim si ii permitem unui gangster sa distruga o tara in Centenar atunci noi suntem niste gaini si nu mai vrem sa fim noi demni.

Care demnitate? Daca suntem ultimii in Europa la toate? Care-i demnitatea? Daca noi avem un gangster pe care nimeni nu poate sa-l dea jos din statul roman si distruge tara.  Pe omul acesta chiar nu poate nimeni sa-l opreasca. E adevarat ca trebuie sa fie pace dar orice actiune care incearca sa-l dea jos pe gangster as indemna toata tara la proteste. Dar proteste pasnice nu violente. El este un tiran. Asta este opinia mea. Maine este cel mai potrivit sa se faca protest”, a declarat George Becali, la Romania TV, potrivit Stiripesurse.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: