politica

Alta trasnaie comisa de Dancila. A uitat sa-i trimita lui Iohannis si nominalizarea lui Teodorovici, a trebuit sa revina dupa trei ore

Viorica Dancila a trimis, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru aprobarea presedintelui Iohannis, propunerile pentru noi ministri interimari pentru mai multe ministere. Insa, a uitat sa trimita si propunerea pentru desemnarea lui Orlando Teodorovici, ministrul Finantelor, ca vicepremier interimar, informeaza Digi24.

A revenit dupa trei ore, cu o erata, in care ii propune Presedintelui sa dispuna emiterea decretului prezidential si pentru ministrul Finantelor.

Viorica Dancila a trimis joi o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care ii solicita sa numeasca interimari la mai multe ministere. Printre acestea se numara propunerea actualului ministru al Dezvoltarii, Daniel Suciu, interimar la Ministerul Justitiei.

De asemenea, premierul solicita numirea lui Nicolae Hurduc ministru interimar al Educatiei, a lui Gabriel Les ministru interimar al Internelor, dar si numirea unor interimari pe care Dancila i-a mai propus dupa iesirea ALDE de la guvernare, iar Klaus Iohannis a refuzat sa emita decretele de numire pe numele acestora.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Premierul slovac Fico ramane in stare grava, dar stabila, poate vorbi

Premierul Slovaciei, Robert Fico, ramane in stare grava, dar stabila si poate vorbi putin, a…

3 ore ago

Compania mama a facebook si Instagram se confrunta cu o investigatie europeana privind riscurile pentru siguranta copiilor

Site-urile de socializare Facebook si Instagram ale companiei Meta vor fi investigate pentru posibile incalcari…

3 ore ago

Producatorul de produse petroliere Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni in zona

Compania americana Chevron, a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

3 ore ago

Viktor Orban vine in Transilvania chiar inainte de alegerile din 9 iunie. Ministru ungar: „Oricine este dusmanul maghiarilor din Transilvania este dusmanul Ungariei”

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va sosi in Transilvania la inceputul lunii iunie, subliniind parteneriatul strategic…

3 ore ago

Rascoala in Noua Caledonie a celor care doresc independenta. Franta a trimis trupe pentru a readuce „ordinea si linistea” – Video

Franta a impus miercuri stare de urgenta in teritoriul francez Noua Caledonie din Pacific pentru…

3 ore ago