„Am auzit ca ma puneti la punct!”. Marian Godina s-a dus peste George Scripcaru, candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului: „E mai usor la Romania TV si la televizor, unde va ling aia”

politica

Politistul Marian Godina a avut o interactiune contondenta, sambata seara, cu candidatul PSD-PNL la Prinaria Brasovului, George Scripcaru. Aflat intr-un cartier al orasului, in campanie electorala, Scripcaru le-a cerut spectatorilor sai sa il puna la punct pe Godina. Politistul l-a criticat de mai multe ori pe Scripcaru pe Facebook.

“’Scripcaru tocmai spune in Craiter ca trebuie sa fii pus la punct!‘

Candidatul Scripcaru se afla in cartierul unde eu am crescut si le spune celor care se uita la el ca Godina trebuie pus la punct. Mesajul de mai sus l-am primit adineauri de la un vecin care e acolo.

Domnule Scripcaru, in 15 minute ajung si eu acolo, aveti ocazia sa ma puneti chiar dumneavoastra la punct de fata cu toti oamenii de acolo. Sper sa nu va luati talpasita.”

Acesta este mesajul lui Marian Godina, de pe pagina lui Facebook, postat sambata seara, urmat de urmatoarea desfasurare a „evenimentelor” pe care o prezentam ca atare:

„Am mai spus asta, dar o repet: voi raspunde oricarui atac, nu sunt omul sa dau inapoi, nu ma intimidez. Astazi, stateam si eu linistit acasa, cand imi scrie un prieten din Craiter, cartierul in care am crescut, ca in parcul de acolo, domnul George Scripcaru, candidat la Primaria Brasov, inconjurat de cativa insi le spune acestora ca ei sunt cei care trebuie sa-l puna la punct pe Godina.

Cu alte cuvinte, un om care doreste sa fie primar le spune cetatenilor ca un alt cetatean trebuie sa fie pus la punct.

Pentru ca am vazut mesajul dupa vreo 10 minute de la momentul trimiterii, l-am intrebat pe amicul meu daca mai e acolo dl Scripcaru, ca m-as duce ca sa-i dau posibilitatea chiar domniei sale sa ma puna la punct, sa ridic astfel povara de pe bietii oameni carora le ceruse sa faca asta.

Mi-a zis ca e inca acolo, asa ca m-am urcat in masina si m-am deplasat la fata locului.

Inconjurat de o multime de oameni, dl Scripcaru incheia un joc de table.

M-am dus in fata domniei sale si l-am intrebat cum doreste sa ma puna la punct.

Domnul Scripcaru s-a dovedit a fi exact asa cum il stiam: mincinos, las, fricos si neasumat.

I-a fost cam greu dialogul, una e in studiourile televiziunilor platite sa te pupe, alta e in fata unui om real. Si da, normal ca am filmat tot.”

Scripcaru nu a mai recunoscut ce spusese anterior, ca i-a indemnat pe oameni sa il puna la punct pe Godina.

„Vorbiti lucruri neadevarate si vorbiti intoxicatii pe care le faceti intr-un mod foarte mizerabil”, a declarat Scripcaru, care apoi s-a indreptat spre masina sa plece cat mai repede.

„E mai usor la Romania TV si la televizor, unde va ling aia, e mai usor nu-i asa?”, a replicat Godina.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: