„Am ce spune la DNA”. Teodorovici se autodenunta, cunoaste fapte penale legate de alti lideri ai PSD

politica

Fostul ministru PSD Eugen Teodorovici a amenintat, joi, ca „are ce spune” la DNA la adresa celor care nu ii doresc binele. Teodorovici este in razboi cu actuala conducere a PSD, care l-a debarcat din functia de presedinte executiv al partidului.

„Pentru cei care au fost ingrijorati de soarta mea de astazi, vreau sa le spun urmatorul lucru: celor de bine sa ii asigur ca nu s-a intamplat absolut nimic. Nu m-au chemat ci am fost eu acolo, cerand acest lucru ca urmare a unei informari primite de la DNA cu privire la un dosar in care am fost si eu interceptat. Am vrut sa merg la DNA pentru a asculta, pentru a vedea exact despre ce a fost vorba, recunosc ca nici pana astazi nu stiu care a fost speta, nu m-a interesat, va spun sincer. Iar pentru cei care imi vor altceva decat binele, le doresc si eu acelasi lucru si sa nu isi mai piarda timpul incercand sa afle despre mine pentru ca nu au ce, dar sa nu uite ca am ce spune”, a spus Teodorovici dupa ce a iesit de la DNA, intr-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Teodorovici a precizat in fata sediului DNA ca a cerut sa asculte mai multe convorbiri dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat.

„Eu am facut cerere catre DNA sa pot sa vin sa ascult toate convorbirile despre mine. (…) Am fost notificat ca dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. (…) Am primit acasa hartia cu notificarea ca s-a clasat, fara sa stiu exact despre ce este vorba, cine a fost in dosar. Eu am venit sa aflu de la dansii (procurori – n.r.), sa ascult acele convorbiri telefonice din acea perioada. (…) Discutia respectiva a fost inregistrata ca urmare a acelei spete din 2013. A fost la modul general, tot ce vorbeam si discutam si probabil si astazi la fel, si foarte bine se face, este ascultat, sunt o persoana publica si este normal”, a afirmat Teodorovici, citat de Agerpres.

El a adaugat ca sunt politicieni cu „functii foarte inalte” care ar trebui sa fie subiectul verificarilor facute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discutii pe care le-am avut cu diversi politicieni de la acea vreme in functii foarte inalte din toate partidele politice si mi-a trezit un gust amar si am zis ca poate cei care ar trebuie sa fie subiectul acestor verificari tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.

Mai mult despre:

Comentarii: