„Am condus cinci ani PSD, va garantez ca PSD nu are nevoie de 47 de milioane de euro”. Ponta denunta hotia lui Dragnea pe bani publici

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a cerut luni, in Parlament, suspendarea subventiei pentru partide in 2019. Propunerea a fost respinsa.

„Am condus cinci ani cel mai mare partid si va garantez ca nu e nevoie de 47 de milioane de euro cat urmeaza sa primeasca PSD. Spre comparatie, PES primeste 16 milioane de euro. Pentru 2019 acesti bani sa se suspende si sa fie repartizati pentru finantarea altor amendamente”, a spus Victor Ponta, in sustinerea amendamentului.

Ulterior, el a anuntat ca propunerea sa a fost respinsa. El dorea ca banii destinati partidelor sa fie „realocati catre gradinite, bolnavi, alocatii”.

„Din pacate Comisia de Administratie a votat RESPINGEREA amendamentului prin care in 2019 cei 100 de milioane de Euro dati la Partide erau realocati catre gradinite, bolnavi, alocatii!

Au votat IMPOTRIVA 17 parlamentari PSD, ALDE si de la Minoritati ( din pacate si oameni cu experienta politica si par alb ca Ion Calin Dolj, Florin Curciumaru Gorj) mare RUSINE – sa nu uitati la vot acest lucru! Banii astia sper sa ii ‘coste’ scump !”, a scris Ponta pe Facebook.

Mai mult despre: ,


Comentarii: