„Am cunoscut-o personal pe Shhaideh, a sustinut mutilarea Legii urbanismului, ca sa permita constructii pe spatiile verzi” – Noi acuzatii la adresa viitorului premier

politica

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea a anuntat o persoana fara anvergura necesara pentru pozitia de premier, Sevil Shhaideh facand parte din ”gasca Mazare-Constantinescu”.

”Liviu Dragnea a anuntat o persoana fara anvergura necesara pentru pozitia de premier. Singurul criteriu a fost acela a unei persoane loiale care sa nu riste sa-i ia partidul pe perioada cat este prim ministru, ceea ce e inacceptabil. Sevil Shhaideh e o persoana din gasca Mazare-Constantinescu, care a venit in Ministerul Dezvoltarii impreuna cu PSD. Este o persoana pe care am cunoscut-o personal, care a sustinut mutilarea Legii urbanismului, care sa permita investitii imobiliare speculative”, a comentat liderul USR.

”E amuzant ca partidul care se isteriza ca ne cheama Clotilde, Cosette sau Julien numeste pe Sevil. USR saluta diversitatea. Nu numele este motivul pentru care vom vota contra investirii”, a afirmat si fostul ministru Cristian Ghinea.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri ca Sevil Shhaideh reprezinta o propunere de premier in care el are „incredere totala”, o eventuala desemnare a acesteia dandu-i posibilitatea sa isi asume ca si actiunile viitorul Executiv vor urma in detaliu programul de guvernare al PSD. „A trebuit sa tin cont de dorinta de a face o propunere de prim-minsitru care sa imi dea garatia ca indeplineste cateva conditii: nu merge acolo pentru a construi un proiect personal, pentru a face actiuni pentru presa”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: