„Am filmat cum ma URMARESC serviciile”. Lider al protestatarilor Rosia Montana a postat un video palpitant

news

Unul dintre liderii protestatarilor Rosia Montana, Erwin Albu, sustine ca este urmarit de „servicii” si a postat pe internet un fil in care se zbate sa il captureze pe urmaritorul sau.

Erwin Albu s-a remarcat in timpul protestelor Rosia Montana din Bucuresti, fiind implicat si in numeroase alte proteste organizate la Brasov. Iata ce povesteste:

„Azi, miercuri, 16.04.2015, am descoperit ca ma urmareste cineva. Probabil unul dintre urmaritorii mei mai afoni, mai stangaci. Vreun securist incepator, unul din ala care vinde informatii pe un pachet de tigari.

N-ar fi prima oara, dar azi am devenit din urmarit urmaritor. Dupa ce l-am purtat putin pe dupa mine si mi s-a confirmat suspiciunea ca am ‘codita’, l-am urmarit eu pe cel care ma urmarea. Cand si-a dat seama ca a fost desconspirat, acesta a tulit-o miseleste.

Ma aflam pe strada Laterala din Codlea, la casa parinteasca si cand l-am vazut ca paraseste zona m-am tinut dupa el pe drumul spre Halchiu. Am sunat chiar si la 112, declarand cine sunt, unde ma aflu si ca sunt urmarit si am cerut ca Politia sa intervina, simtindu-ma in pericol ca cetatean. La un moment dat am reusit sa-l depasesc si chiar sa-i tai calea si sa il filmez cum isi acopera fata, dar mi-a cazut roata in sant, iar el m-a depasit si a zbunghit-o spre Halchiu, la 10 km de Codlea. Dupa ce am reusit sa urnesc masina. plec mai departe spre Halchiu, unde il prind pe individ din urma. Acesta o taie spre Satul Nou, prin sat si apoi pe coclauri. Eu, dupa el! Face ceva slalomuri prin sat si o tuleste spre Halchiu din nou. Sun iarasi la 112, in timpul mersului. La capatul firului mi se zice ca au anuntat Politia Codlea si ca nu stiu mai departe ce va urma. La Halchiu, intr-o intersectie, niste politisti adormiti cu masina din dotare imi apar in peisaj! Cand opresc si le explic rapid ce mi se intampla, ei se isterizeaza de faptul ca-i filmez, nu ca eu as avea vreo problema de siguranta. Halal ajutor la nevoie!

Am reusit sa filmez partial actiunea. Voi depune reclamatie la Politie, inclusiv fata de indolenta organelor statului, chemate in ajutor prin apel de urgenta, dar si fata de echipajul de politie adormit.

Se pare ca serviciile nu mai au alta treaba. Le multumesc pentru grija pe care mi-o poarta. Multi corupti pot dormi inca linistiti, institutiile sunt ocupate cu altele. Mai, dar chiar asa de tare sa va fie frica de cetatenii care vocifereaza in tara asta?”, a descris actiunea Erwin Albu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: