„Am fost in Serbia!” – Andronic vorbeste despre capturarea lui Ghita si anunta „noi inregistrari”

news

Patronul EVZ Dan Andronic a comentat subiectul arestarii lui Sebastian Ghita in Serbia. In plus, el sustine ca si Sebastian Ghita a avut legatura cu noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre care a scris recent.

„Era previzibila, nu era un eveniment la care sa nu ne asteptam sa se intample. Era cel mai cautat om din Romania cu exceptia lui Codrut Marta pe care nici acum nu a fost gasit, dar Sebastian Ghita fiind in viata, era mai simplu sa il gaseasca”, a afirmat Dan Andronic la postul B1 Tv.

Intrebat despre informatiile din presa de acum o luna cum ca ar fi fost in Serbia sa se vada cu fostul deputat, Andronic a negat din nou acest lucru.

Citeste si: Fostul deputat Sebastian Ghita a fost prins si retinut. Fugarul s-a legitimat cu documente false

„Am fost in Serbia, insa nu m-am intalnit cu Sebastian Ghita. A fost retinut de catre politia sarba pe baza informatiilor oferite de politia Romana. Aceste lucruri denota ca se stia unde e Ghita. In momentul in care au dat informatia ca m-am intalnit cu el la Belgrad, inseamna ca stiau ceva de Belgrad.

Vorbim in primul rand de un pasaport care trece de orice control. Cand ai un asemenea pasaport, apar niste mari semne de intrebare. Cu fratele lui nu se intalnea ca sa se pupe, era o nevoie financiara sa se faca un transfer de documente”, a spus Andronic.

Patronul EVZ a adaugat ca ar putea urma noi inregistrari odata cu extradarea lui Sebastian Ghita.

„Sebastian Ghita ar putea aduce in tara filmari noi, documente sau inregistrari”, a mai spus Dan Andronic.

Pe numele lui Sebastian Ghita exista doua mandate de arestare in lipsa, el avand cinci dosare penale in Romania.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: