„Am mai coborat in haznale”. CTP desfiinteaza fara teama manipularile cu Kovesi de la Varanul TV si Ghita TV. Iata cum procedeaza

analize

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a exemplificat, luni, in cadrul emisiunii „Piata Victoriei” de la Europa FM modul in care Antena 3 si Romania TV manipuleaza in cazul Laurei Codruta Kovesi. El a denumit aceste posturi Varanul TV si Ghita TV.

„Avem Varanul TV, Ghita 1 TV si Ghita 2 TV”, a declarat CTP, moment in care Moise Guran l-a rugat sa nu se „coboare” sa intre in conflict cu aceste posturi de televiziune.

„De ce sa nu cobor? Am mai coborat in haznale, am mai desfundat si WC-uri”, a replicat CTP.

El a exemplificat apoi cum functioneaza manipularea in cazul Laurei Codruta Kovesi.

„Ore in sir a aparut acest titraj la Ghita TV, cu ‘Kovesi cu rochie rosie in crama’. Am stat sa ma uit, dupa care la ora 21 nimic, la ora 22 nimic, la ora 23 era deja cazul divortului cantaretei populare. Deci cum se procedeaza? Aceste cuvinte repetate pe ecran se transforma in imagine. Omul care a auzit poate sa jure apoi ca a vazut-o pe ecran pe Kovesi in rochie rosie in crama lui Ghita”, a spus CTP.

El a scos in evidenta o inca o situatie absurda in acest caz.

„Vreau sa pun in discutie o situatie logica: au fost invalidate de curand probe ale SRI, facute de organul statului, cu scule profesioniste. Atunci cum pot fi valabile probele prezentate de individul fugit din tara, urmarit de Interpol, astea sunt valide? Aruncam probele SRI si le consideram valabile pe cele ale fugitului Ghita”, a remarcat CTP.

Mai mult despre: ,


Comentarii: