„Am probe impotriva ei” – „Mortul lui Dragnea” nu se lasa intimidat de plangerea penala depusa de Carmen Dan

news

Romica Parpalea, vizat de un denunt penal pentru santaj, depus de ministrul de Interne, Carmen Dan, afirma care probe impotriva acesteia. „Cand dna ministru de Interne a fost prefect in judetul Teleorman, a acoperit foarte multe faradelegi”, a declarat Parpalea.

„Carmen Dan nu intelege, desi este jurista. De ce depune plangere la DIICOT, ca am aparat-o de niste lucruri? Putea sa ma dea in judecata pentru calomnie, nu? Dreptul dumneaei este sa respecte legea, are drept ca orice cetatean. Daca voia sa demonstreze ca toate lucrurile pe care le-am adus ca publicul sa vada si sa auda ce a facut dna Carmen Dan in Teleorman putea sa ma dea in judecata. Nu e nicio problema. Poate sa faca 100 de plangere la DIICOT. Mi-a facut plangere pentru calomnie, ca n-am inteles? Anumite interese ascunse? Din partea mea sau din partea a altor persoane? Ce santaj? La adresa dumneai? Cine a facut santajul, eu?

Doamna, nu stiu despre ce santaj este vorba. Eu, in primul rand, am acuzat-o public. Nu i-am trimis niciun mesaj, nu am amenintat-o, nu am santajat-o. Eu am prezentat public. Cand dna ministru de Interne a fost prefect in judetul Teleorman, a acoperit foarte multe faradelegi. Eu cred ca o sa raspunda dumneaei ca are o plangere penala din partea mea pentru coruptie, pentru trafic de influenta, pentru abuz in serviciu. (…) Eu am probe impotriva ei”, a declarat Parpalea la Romania TV.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a depus luni la DIICOT o plangere penala impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul din dosarul „Referendumul” si cel care a facut la DNA plangeri penale impotriva ei si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Romica Parpalea este cunoscut si sub porecla de „Mortul lui Dragnea”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: