„Am ramas nedumerit!” – Opozitia nici nu stie cum sa reactioneze dupa propunerea de premier a PSD-ului

politica

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca nu intelege de ce Mihai Tudose, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, ar fi bun ca premier cand „nu e bun la Ministerul Economiei”.

„Eu am ramas nedumerit in urma acestei nominalizari pentru ca am vazut raportul prezentat de Dragnea cu zero masuri realizate, doua masuri realizate partial si, daca nu ma insel, 17 masuri din programul de guvernare nerealizate.

Adica, daca un pesedist nu e bun la Ministerul Economiei, nu inteleg de ce ar fi bun in functia de premier. Mi-aduc aminte ca m-am intalnit fata in fata cu Mihai Tudose in comuna Viziru, in alegeri, unde il astepta pe domnul Dragnea si, din fericire, in comuna Viziru i-am batut pe pesedisti, asa ca prezenta mea a avut efecte mai benefice decat prezenta domnului Tudose si a domnului Dragnea”, a sustinut liderul liberalilor, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL, scrie Agerpres.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: